Knapper til køb med indkøbsvogn


Brug en gratis indkøbsvogn fra PayPal for at dine kunder kan købe flere varer ad gangen. Du skal bare sætte knappen Læg i indkøbsvogn på dit website. Det er nemt - vi giver dig HTML-koden, som du bare skal kopiere og indsætte på dit website. Så kan dine kunder klikke på knappen for at købe varen. Se knapfunktioner, som du kan tilpasse.

Læg i indkøbsvogn

Opret din knap nu

  • Tag imod betalinger med betalingskort, hævekort og PayPal med det samme.
  • Ingen månedlige gebyrer, oprettelses- eller opsigelsesgebyrer. Kun lave transaktionsgebyrer.
  • Købere har ikke brug for en PayPal-konto for at betale dig.

Bemærk: Når du har oprettet dine Læg i indkøbsvogn-knapper, kan du sætte dem på dit website og komme i gang med salget. Men for at få adgang til de betalinger, du modtager skal du have en Premier- eller Erhvervs-konto.

Hvordan kan du bruge knappen Læg i indkøbsvogn?

Forestil dig, at du har et firma, der sælger t-shirts på nettet. Dine designs går lige fra smarte til nuttede. En kunde ønsker at købe en t-shirt med teksten "sweet pea on board" til en gravid veninde og en med "weird and proud of it" til en bror. Med knappen Læg i indkøbsvogn fra PayPal på dit site, kan dine kunder køber flere forskellige typer t-shirts på samme tid.

Opret din knap nu

Eksempel på Læg i indkøbsvogn

Få mere ud af dine knapper

Hvis du eller din udvikler vil skrive avancerede funktioner for Læg i indkøbsvogn-knapperne, kan du få mere at vide i Integreringscentret.