Terugbetalen wordt een eitje.

Hoe makkelijker u het maakt, hoe sneller iemand betaalt. Met een betaalverzoek kunt u iedereen met een e-mailadres simpel om een betaling vragen voor bijvoorbeeld geleend geld of een verleende dienst.

Verstuur een factuur

1

Voer het e-mailadres van de ontvanger in en het bedrag.

2

Voeg eventueel een bericht toe met de reden voor het betaalverzoek.

3

Na betaling is het geld direct beschikbaar op uw PayPal-rekening.

Een vriendelijke herinnering.

Een betaalverzoek is een efficiënte en vriendelijke manier om geld (terug) te vragen. Of het nu geleend geld is geweest, een inzameling voor een gezamenlijk cadeau of een gesplitste rekening. Vergeten is menselijk en dit is een handig geheugensteuntje.

Iedereen kan betalen.

Iedereen met een e-mailadres kan een betaalverzoek van u ontvangen. Personen zonder PayPal-rekening kunnen u ook makkelijk met hun krediet- of debetkaart betalen.

Contant geld is zó ouderwets.

Cash op zak is niet meer nodig. Iedereen kan geld naar u overmaken via een krediet- of debetkaart of het PayPal-saldo. Uw betaalverzoek wordt per e-mail verstuurd en de ontvanger kan met 1 klik betalen.

“Het excuus dat mensen geen contant geld bij zich hebben is niet langer valide. PayPal het maar!”

Dennis Van Leeuwen, Hasselt

U betaalt wanneer u betaald wordt.

Overschrijvingen via het PayPal-saldo zijn gratis. Voor het verkopen van goederen brengen wij u slechts 3,4% + €0,35 EUR per transactie in rekening. Voor grote hoeveelheden transacties kunt u staffelkorting ontvangen.

Meer over kosten

Zekerheid bij elke transactie.

Alle transacties worden 24-7 op fraude en verdachte zaken gecontroleerd. De meeste PayPal-transacties verlopen daarom vlekkeloos, maar mocht u tegen een probleem aanlopen, dan kan PayPal Verkopersbescherming uitkomst bieden. Uw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit.

Meer over veiligheid

miljard In 2015 verwerkte PayPal wereldwijd meer dan miljard transacties.

Kleine prijs voor groot gemak.

De kosten voor zakelijke transacties bedragen slechts tussen 1,7% - 3,4% + €0,35 EUR per transactie. Privébetalingen via het PayPal-saldo zijn gratis.

Meer over kosten

Zeuren om uw geld is verleden tijd.

Doe een betaalverzoek