Ontdek de PayPal-app.

Wij maken veilig geld overmaken en ontvangen nog eenvoudiger.
En euro's overmaken binnen de Europese Unie is gratis.*

Snel en veilig geld overmaken en ontvangen

Met de PayPal-app kun je heel eenvoudig je vrienden terugbetalen voor dat etentje, een betaalverzoek doen voor het uitstapje van vorig weekend of geld overmaken naar familie en vrienden.

Altijd een duidelijk overzicht van al je activiteiten

Of je nu geld overmaakt naar vrienden, geld ontvangt of iets online koopt, al je rekeningactiviteiten staan in één duidelijk overzicht. Bovendien ontvang je na elke transactie of overschrijving een notificatie zodat je altijd weet hoeveel geld je hebt.

Eén tik in de app en we weten dat jij het bent

Download de PayPal-app om vlot en veilig te betalen. Als we zeker willen zijn dat jij het echt bent, sturen we je een melding via de app. Een tik volstaat om te bevestigen. Het is niet nodig om een sms-code in te voeren of op een telefoontje te wachten. Zo simpel is het.

Eenvoudiger geld overmaken en beheren.

*Euro’s versturen van een Belgische PayPal-rekening naar vrienden en familie is gratis binnen de EU. Lees hier meer informatie over kosten.

Je kunt alleen geld ontvangen van mensen die een PayPal-rekening hebben. Als ze nog geen PayPal-rekening hebben, kunnen wij helpen bij het openen.

Als je cookies accepteert, gebruiken we ze om je ervaring te verbeteren en aan je voorkeuren aan te passen. We gebruiken ze ook om onze partners in staat te stellen gepersonaliseerde advertenties van PayPal te laten zien wanneer je andere sites bezoekt. Cookies beheren en meer informatie