Over ons

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden.

Momenteel kun je bij o.a. KLM, Hema, Vakantieveilingen, Thuisbezorgd, Pathé, Hunkemöller, Greetz, Transavia, van Haren, CheapTickets, Mycom, Mexx, CenterParcs, Albelli, TomTom, FreeRecordShop, C&A, Esprit, Philips en vele andere merken, met PayPal betalen. Naast online via je pc kun je uiteraard ook mobiel via je telefoon of tablet met PayPal winkelen en betalingen doen.

PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie, S.C.A heeft een licentie verkregen als een Luxemburgse kredietinstelling, zoals gedefinieerd staat in artikel 2 van de wet op de financiële sector, en valt onder het toezicht van de Commission de Surveillance du Secteur Financier, met vestigingsadres in L-1150 Luxemburg. Aangezien de service beperkt is tot e-geld, dat in het kader van deze wetgeving niet geldt als een stortings- of beleggingsservice, worden de klanten van PayPal niet beschermd door de stortingsgarantieplannen van de Association pour la Garantie des Dépôts Luxembourg (AGDL).

PayPal Inc. (moedermaatschappij van PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A) is gevestigd in Californië, VS.