Eenvoudig en snel
geld overmaken.

Of je nu de kosten van je etentje wilt delen of wilt bijdragen
aan een cadeau, met PayPal kun je snel geld overmaken.

Nu geld overmaken

Waarom geld overmaken met PayPal?

Het is gratis

Geld overmaken met PayPal is gratis als je euro's overmaakt van een Belgische PayPal-rekening binnen de Europese Unie.*

Het is snel

Maak geld over naar mensen over de hele wereld in slechts een paar seconden: selecteer de ontvanger, vul het bedrag in en klik op Overmaken. Dat is alles.

Veiligheid

Met behulp van 24/7 controle van overschrijvingen, veilige encryptietechnologie en fraudebescherming zorgen wij ervoor dat al je betalingen beveiligd zijn.

Een app speciaal voor jou

Hoe vaker je de PayPal-app gebruikt, hoe persoonlijker je ervaring, waardoor het nog eenvoudiger wordt om internationaal geld te versturen en te ontvangen.App_UI__Send_NL_EUR

Ontvang betalingen via je eigen unieke link

Maak betalen nog eenvoudiger met een unieke PayPal.Me-link die je naar familie, vrienden en collega's kunt sturen. Zij hoeven alleen maar op de link te klikken en een bedrag in te vullen. Dat is alles!

Ontdek Paypal.Me

Maak gemakkelijk geld over naar het buitenland.

Met PayPal kun je gemakkelijk geld overmaken naar vrienden en familie in het buitenland. En dankzij onze nieuwe Xoom-dienst kun je geld direct overmaken naar internationale bankrekeningen, geldafhaalpunten enzovoort.

Meer informatie

Gratis, of we laten je van tevoren de kosten weten.

Geld in euro's overmaken van een Belgische PayPal-rekening binnen de EU is gratis.*
Als je geld overmaakt naar het buitenland kunnen, er kunnen kosten voor internationale transacties in rekening worden gebracht. PayPal’s valutawisselkosten kunnen worden toegepast.


De nieuwe manier van geld overmaken.

Nu geld overmaken

*Euro's versturen van een Belgische PayPal-rekening naar vrienden en familie is gratis binnen de EU. Er kunnen kosten voor internationale transacties in rekening worden gebracht. PayPal’s valutawisselkosten kunnen worden toegepast. Lees voor meer informatie de Gebruikersovereenkomst.

Je kunt alleen geld ontvangen van mensen die een PayPal-rekening hebben. Als ze nog geen PayPal-rekening hebben, kunnen wij helpen bij het openen.