Overmaken heeft een make-over gekregen.

U kunt heel simpel geld overmaken naar praktisch iedereen met een e-mailadres. Geen gedoe met geld opnemen of banknummers uitwisselen. Lekker snel, lekker makkelijk.

Overschrijving naar vrienden of familie.

Deze overschrijving is gratis als het euro's betreft en de overschrijving via uw PayPal-saldo verloopt.

Vrienden of familie

Overschrijving voor goederen of services.

Deze overschrijving is voor u gratis. De verkoper betaalt een kleine vergoeding aan PayPal voor de verwerking van deze betaling. Uw aankoop kan gedekt zijn door PayPal Aankoopbescherming. Bekijk de voorwaarden.

Goederen of services

1

Voer het e-mailadres van de ontvanger in.

2

Voer het bedrag in dat u wilt overmaken en maak het geld snel en goed beveiligd over.

3

Wij lichten de ontvanger in. Ontvangers die nog geen PayPal-rekening hebben, moeten er een openen.

Alles om te betalen bij elkaar.

Betalen met uw krediet- of debetkaart of PayPal-saldo, het kan allemaal vanuit één plek. U heeft alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig.

Makkelijk voor iedereen

U kunt in een paar klikken geld overmaken op de manier die u wilt. Het enige wat de ontvanger nodig heeft is een e-mailadres. Als de ontvanger nog geen PayPal-rekening heeft, helpen wij er direct een aan te maken zodat hij of zij snel over het geld kan beschikken.

Samen uit, apart betalen.

Geen gereken en gedoe meer na een borrel of een etentje. Eén persoon betaalt de rekening en de rest maakt zijn deel direct over met de app. Gratis en vingervlug, dat is pas lekker tafelen.

“We kochten een groepscadeau. Ik heb het gehaald en betaald en binnen een dag had iedereen z'n deel weer overgemaakt. Zo handig dat PayPal!”

Peter Bokkelaar, Beverlo

Overmaken is gratis

Het overmaken van geld naar vrienden of familie via uw PayPal-saldo is altijd gratis. Bij overschrijvingen via een kredietkaart kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Voor internationale overschrijvingen kunnen kosten voor het omrekenen van valuta van toepassing zijn.

Meer over kosten

Uw veiligheid is onze prioriteit.

Alle overschrijvingen worden versleuteld verzonden en uw financiële gegevens zijn veilig opgeslagen zodat u deze nooit met anderen hoeft te delen. Uw transacties en gegevens worden 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen fraude beschermd.

Meer over veiligheid.

$180miljard PayPal verwerkte in 2013 wereldwijd voor meer dan 180 miljard dollar aan betalingen.

Overmaken is gratis

Geld overmaken met PayPal is gratis. Voor internationale betalingen of betalingen via creditcard kan een vergoeding in rekening worden gebracht.

Meer over kosten

Veilig online betalen, met PayPal.