Reken af met afrekenen.

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer kredietkaartnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord.

Shop online Maak geld over

1

Shop veilig online vanuit uw luie zetel.

2

Sla de rij voor de kassa over met uw inloggegevens. U hoeft geen betaal- of adresgegevens meer in te vullen.

3

En klaar! Zo houdt u meer tijd over om bijvoorbeeld nóg meer te shoppen.

Uw privégegevens blijven privé.

Het enige wat u moet onthouden is uw e-mailadres en wachtwoord. Uw kredietkaartnummer, pincodes of andere gegevens zijn niet langer relevant, die onthouden wij voor u.

De wereld is uw winkelcentrum

Wat u zoekt wordt niet in België verkocht? Dat is nu geen enkel probleem meer! Met PayPal kunt u in 202 landen en in 25 verschillende valuta's betalen. En u heeft geen kredietkaart nodig... Betaal veilig online met uw PayPal-saldo.

U bepaalt hoe u betaalt.

Kies zelf hoe u wilt betalen: met een kredietkaart of door geld van uw bankrekening op uw PayPal-saldo te storten. Het is uw geld, dus u beslist hoe u het uitgeeft.

“Ik ben redelijk gemakszuchtig en daarom hou ik van PayPal. Ik hoef niet op te staan om mijn kredietkaart te pakken als ik online iets wil betalen, want die heb ik bij PayPal niet nodig!”

Etienne Koster, Ranst

Veiligheid boven alles.

Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermen wij ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u besteld heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen.

Meer over veiligheid en voorwaarden

Geen poespas, alleen gemak.

Als u uw kredietkaart aan uw PayPal-rekening koppelt, blijft de werking exact hetzelfde. Het enige verschil is dat u geen betaalgegevens meer hoeft in te voeren, deze zijn veilig opgeslagen en worden automatisch voor u ingevuld.

750k Meer dan 750.000 online shoppers in België hebben een PayPal-rekening.

Betalen is gratis in België.

Met PayPal betalen is bij Belgische webwinkels gratis. Transactiekosten worden aan de verkoper doorberekend zodat u zonder extra kosten kunt winkelen.

Meer over kosten

Klaar voor meer online betaalgemak?

Open een gratis rekening