Hjælpeartikel

Hjælp > Min konto/Lukning af min konto > Hvordan lukker jeg min PayPal-konto?

Hvordan lukker jeg min PayPal-konto?

Vi beklager, at du vil lukke din PayPal-konto. Hvis du mener, at du muligvis skal bruge PayPal i fremtiden, behøver du ikke at lukke din konto. Du kan bruge din konto så ofte eller så lidt, som du vil. Du betaler ikke noget gebyr for at have en åben konto.

Inden du lukker din konto, skal du overføre eventuelle resterende beløb til din bankkonto og fjerne dine betalingsoplysninger.
Sådan fjerner du dine betalingsoplysninger:

  1. Log på din PayPal-konto.
  2. Klik på "E-pung".
  3. Vælg dit betalingskort eller bankkonto.
  4. Klik på "Rediger".
  5. Klik på "Fjern".
  6. Følg vejledningen.

Sådan lukker du din PayPal-konto:

  1. Log på din PayPal-konto.
  2. Klik på tandhjulsikonet ud for Log af.
  3. Klik på "Luk konto" i feltet Kontoindstillinger.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Du vil blive bedt om at bekræfte, at du ejer kontoen, før den lukkes.

Når du lukker din konto, sker der følgende:

  • Din resterende PayPal-saldo omregnes til din primære bankkontovaluta, når du overfører saldoen til din bankkonto.
  • Eventuelle ubetalte pengeanmodninger annulleres automatisk.
  • Du mister ubrugte indløsningskoder eller kuponer.
  • Du vil modtage en e-mail, der bekræfter, at din PayPal-konto er blevet lukket.
Den side, du leder efter, er ikke længere tilgængelig. Prøv at søge igen i Hjælp, hvis du har spørgsmål eller vil kontakte os.