Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Nuværende formular 1099-K-indberetningstærskler

Skattelovgivningen kan ændre sig fra år til år, og du burde ikke skulle være skatteekspert for at kunne forstå de krav fra det amerikanske skattevæsen, som påvirker dig. Det er her, PayPal kommer ind i billedet! Som udbyder af betalingstjenester kræves det, at PayPal indberetter betalingsaktivitet og videregiver skattedokumenter i visse situationer. Læs videre, og lær mere om indberetningskravene for det indeværende år.

Hvad er det amerikanske skattevæsens formular 1099-K-indberetningstærskel for 2023 på PayPal?

Det amerikanske skattevæsen (IRS) har for nylig annonceret en yderligere forsinkelse i indførelsen den nye tærskel for formular 1099-K-indberetning af betalinger for varer og tjenester for 2023, hvilket betyder, at indberetningstærskelen for 2022 fortsat vil være gældende (i tilfælde, hvor det samlede beløb modtaget for betalinger overstiger 20.000 USD, og der er mere end 200 betalinger). Dette betyder, at PayPal og Venmo i lighed med tidligere år vil foretage indberetning iht. det amerikanske skattevæsens indberetningstærskler. Derudover vil PayPal og Venmo indsende en formular 1099-K for alle kunder, der var underlagt kildebeskatning i 2023, uanset det samlede antal betalinger for året. I tilfælde, hvor der i individuelle stater er en lavere tærskel for indberetning, vil PayPal og Venmo foretage indberetning i henhold til dette.

Hvis du bor i følgende amerikanske stater, vil en lavere tærskel for indberetning være gældende:

  • Vermont, Massachusetts, Virginia, Maryland: 600 USD i bruttoomsætning fra salg af varer eller tjenesteydelser i et enkelt kalenderår, uanset antallet af betalinger.
  • Illinois: over 1.000 USD i bruttoomsætning fra salg af varer eller tjenesteydelser i et enkelt kalenderår samt fire separate betalinger eller derover.

Formular 1099-K, som du modtager, er baseret på din primære adresse på den sidste dag i det foregående skatteår. Hvis du har ændret din primære adresse efter denne dato, så den er beliggende i en af disse stater, bliver dine kontoaktiviteter vist på formular 1099-K for det følgende skatteår.

PayPal yder ikke skatterådgivning. Hvis du har spørgsmål vedrørende dine specifikke omstændigheder, bør du kontakte din skatterådgiver.

Hvad sker der, hvis PayPal allerede har sendt nogle af mine penge til det amerikanske skattevæsen pga. kildebeskatning?

PayPal har med en sats på 24 % tilbageholdt penge fra visse konti, for hvilke der ikke var givet udførlige skatteoplysninger, som det kræves af det amerikanske skattevæsen. Vi udsteder en formuler 1099-K til kunderne, og de vil være berettiget til at søge om skattekredit eller tilbagebetaling af kildeskatten, når de foretager deres skatteindberetning til det amerikanske skattevæsen. Du kan få mere at vide på det amerikanske skattevæsens websted her og her.

Hvad skal jeg forvente i 2024?

PayPal følger nøje udviklingen og den officielle vejledning fra det amerikanske skattevæsen.

Flere oplysninger om skatteindberetning: 

Hvad sker der, hvis det anmeldte beløb på min formular 1099-K er forkert?

Hvordan finder, downloader eller anmoder jeg om korrigering af min 1099?

Hvordan kan jeg se og downloade oversigter og rapporter?

Hvordan foretager jeg skatteindberetning?

Hvad er en formular 1099-C?

Hvorfor mislykkedes bekræftelsen af mit amerikanske skattenummer (TIN)?


PayPal Newsroom: 

Nye amerikanske krav til skatteindberetning: Svar på dine spørgsmål

Hvad sker der, hvis det indberettede beløb på min formular 1099-K er forkert?

Flere måder, vi kan hjælpe dig på