Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Hvornår indberettes min indkomst til det amerikanske skattevæsen?

Oplysninger fra PayPal er ikke tiltænkt og skal ikke anses som skatterådgivning. Hvis du har spørgsmål om din specifikke skattesituation, bedes du kontakte en skatterådgiver.

Ifølge amerikansk skattelovgivning er betalingsbehandlere og betalere af visse typer af indkomst forpligtet til at indberette oplysninger til det amerikanske skattevæsen (IRS) om kunder, der opfylder kravene for indberetning og har nået den årlige indberetningstærskel. Den skatteformular, der bruges til at indberette indkomsten, og dens tilknyttede rapporteringstærskel, vil variere baseret på den type af indkomst, der er betalt eller behandlet. Dette omfatter, men er ikke begrænset til følgende: betalinger modtaget for varer og tjenesteydelser (formular 1099-K), optjente renter (formular 1099-INT), udbytte og tab vedrørende finansielle transaktioner foretaget af mæglere (gevinst-/tabsopgørelse), annullering af gæld (formular 1099-C) og øvrige indtægter (formular 1099-MISC). For yderligere oplysninger skal du kontakte en autoriseret skatterådgiver.

Du kan få adgang til dine skatteformularer via din PayPal-konto fra 31. januar og din opgørelse over kryptovalutagevinster og -tab fra 15. februar. Du modtager en e-mail, når dine skatteformularer er til rådighed.

Gå til PayPals nye center for skat og opgørelser. Forhandlere skal gå til deres skatteopgørelsesside.

Du modtager ikke en skatteformular, hvis du ikke opfylder indberetningskravet i det pågældende skatteår.

Vil PayPal indberette mine salg til det amerikanske skattevæsen?

Flere måder, vi kan hjælpe dig på