Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

PayPal tilbageholder skat for amerikanske skatteydere – det amerikanske skattevæsen (IRS)

Hvad er kildebeskatning?

Når du bliver betalt for varer og tjenesteydelser, anser det amerikanske skattevæsen (IRS) det som indberetningspligtig indkomst.

Når du modtager 600 USD i betalinger for varer og tjenesteydelser inden for et kalenderår, kræver skattelovgivningen, at vi tilbageholder 24 % af disse betalinger, når du ikke har bekræftet din beskatningsstatus, ved enten at angive dit amerikanske skattenummer eller udfylde et certifikat til bekræftelse af udenlandsk status. Disse 24 % sendes til det amerikanske skattevæsen (IRS) som kildebeskatning for enhver potentiel indkomstskat, der skal betales af disse betalinger.

Du kan få mere at vide om denne amerikanske skattelovgivning på det amerikanske skattevæsens websted.

Sørg for, at du har opdateret din PayPal-app til den nyeste version, så du kan se eventuelle skattetilbageholdelser og bekræfte din beskatningsstatus.


Hvad sker der, hvis jeg ikke bekræfter min beskatningsstatus?

For at give dig tid til at bekræfte din skattestatus, når du har modtaget 600 USD i betalinger for varer og tjenesteydelser, tilbageholder vi dine betalinger i mindst 60 dage, indtil du bekræfter din beskatningsstatus ved enten at angive dit amerikanske skattenummer eller udfylde et certifikat for bekræftelse af udenlandsk status.

Efter denne enkeltstående henstandsperiode på 60 dage begynder vi månedligt at sende 24 % af dine modtagne betalinger til det amerikanske skattevæsen (IRS) som kildebeskatning for enhver potentiel indkomstskat. Resten af dine penge vil blive frigivet til din PayPal-konto.


Kommer jeg også til at skylde kildebeskatning for de første 600 USD, jeg modtager?

Hvis du undlader at bekræfte din beskatningsstatus, skal du betale 24 % af alle betalinger, du modtager for varer og tjenesteydelser, herunder dem, du modtog, før du nåede 600 USD. Eventuelle beløb, som du skal betale til det amerikanske skattevæsen , kan blive tilbageholdt fra din disponible saldo eller fremtidige betalinger.



Hvornår får jeg mine betalinger?

Du kan når som helst bekræfte din beskatningsstatus ved enten at tilføje dit amerikanske skattenummer eller udfylde et certifikat til bekræftelse af udenlandsk status for at afslutte tilbageholdelsen grundet manglende amerikansk skattenummer og kildebeskatning af dine betalinger.

*Bemærk! Det kan tage op til 30 minutter, før skattenummeret opdateres, og tilbageholdelsen grundet manglende amerikansk skattenummer bliver fjernet fra din konto. Det vil tage yderligere tid at udfylde et certifikat til bekræftelse af udenlandsk status.

Ellers sender vi hver måned kildebeskatningen til det amerikanske skattevæsen . Det betyder, at de betalinger, du modtager, fortsat vil være pålagt en tilbageholdelse grundet manglende amerikansk skattenummer indtil næste dato for kildebeskatning. På det tidspunkt vil 24 % af dine betalinger blive sendt til det amerikanske skattevæsen, og resten frigives fra tilbageholdelsen grundet manglende amerikansk skattenummeret til saldoen på PayPal-kontoen (forudsat at der ikke er andre tilbageholdelser).


Påvirker dette penge, som jeg modtager fra venner eller familie?

Skattelovgivningen påvirker ikke penge, der er sendt under kategorien Venner og familie. Skattelovgivningen gælder kun for betalinger, du modtager for varer og tjenesteydelser. Dette omfatter betalinger, som du modtager via PayPal Checkout, eller der er sendt som betaling for varer og tjenesteydelser.


Kan jeg få kildebeskatning returneret?

Vi kan ikke tilbageføre beløb, der er blevet sendt til det amerikanske skattevæsen, men du kan gøre krav på at få kildebeskatningen tilbage, når du indsender din selvangivelse.

Hvis du tilføjer dit amerikanske skattenummer eller udfylder et certifikat til bekræftelse af udenlandsk status, kan du undgå kildebeskatning, når du modtager betalinger.


Hvad sker der, hvis jeg bliver betalt i en anden valuta?

Denne skattelovgivning gælder stadig, når du modtager 600 USD for varer og tjenesteydelser – eller tilsvarende i lokal valuta.

Når de betalinger, du modtager, tilbageholdes grundet manglende skattenummer, sker der ikke nogen valutaomregning, før tilbageholdelsen frigives.

Ændringer i valutakursen kan resultere i en gevinst eller et tab mellem det tidspunkt, hvor betalingen modtages, og tilbageholdelsen af skattenummeret frigives.

Hvis du ikke har bekræftet din beskatningsstatus ved enten at angive dit amerikanske skattenummer eller udfylde et certifikat til bekræftelse af udenlandsk status, er vi forpligtet til at tilbageholde 24 % af dine betalinger for eventuel skyldig indkomstskat.

Din betaling for kildebeskatning sendes hver måned i amerikanske dollar til det amerikanske skattevæsen . Betalingsbeløbet omregnes fra den valuta, dine penge er noteret i, til amerikanske dollar på det tidspunkt, hvor betalingen sendes.

Hvad gør jeg, hvis jeg er fritaget for amerikansk beskatning?

Hvis du ikke er en amerikansk enhed, amerikansk statsborger eller amerikansk person, der er underlagt amerikansk skattelovgivning, kan du give os besked, når du har bekræftet din status angående beskatning i USA ved at angive, at du ikke har amerikansk bopæl i skattemæssigt henseende.


Hvad gøt jeg, hvis jeg ikke er skattepligtig i USA?

Hvis du har modtaget mindst 600 USD i betalinger for varer og tjenesteydelser i et kalenderår og ikke er amerikansk skatteborger, vil udfyldelse af certifikat til bekræftelse af udenlandsk status frigive dit skattenummer/dine skattenumre og hjælpe dig med at undgå kildebeskatning, når du modtager betalinger.

Bemærk: Bekræftelse af udenlandsk status skal fornys hvert tredje år.

Du kan finde flere skatterelaterede oplysninger på PayPals side om det amerikanske skattevæsen.

Hvis du ikke kan gennemføre certificeringsprocessen, når du bliver bedt om det, eller hvis du vil gennemføre den proaktivt, skal du gøre følgende:

Udfyld bekræftelsen af udenlandsk status ved at udfylde denne formular for enkeltpersoner eller denne formular for juridiske enheder.


Flere måder, vi kan hjælpe dig på