Kies hoe je wilt betalen

PayPal biedt je de flexibiliteit om de betaalmethode te kiezen die het beste bij je past. Je kunt je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen - bij het koppelen van je bank of kaart voer je éénmalig de betaalgegevens in - in het vervolg kies je bij het afrekenen welke betaalmethode je wilt gebruiken zonder dat je hoeft te checken of er wel genoeg saldo op je PayPal-rekening staat. Je controleert de gegevens en bevestigt de betaling. Je kunt ook gratis geld van je bankrekening naar je PayPal-rekening overmaken en vanaf je PayPal-saldo betalen.

Eenvoudig in het gebruik

Shop online voor mooie en leuke spulletjes, maak geld over naar vrienden en familie of ontvang betalingen voor zaken die je op internet verkoopt. Welk apparaat je ook gebruikt, je mobieltje, tablet of computer, je betaalt in een paar klikken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Gebruik PayPal om veiliger in vele webwinkels wereldwijd te betalen. Van de grootste merken tot de kleinste specialist – zoek naar de PayPal-betaalknop als je gaat afrekenen.

Veiliger en beschermd

PayPal geeft je een extra vorm van bescherming bij het betalen door je privégegevens ook daadwerkelijk privé te houden. De ontvanger van je geld krijgt je bank- of creditcardgegevens niet te zien. En omdat je gegevens veilig zijn opgeslagen, hoef je deze ook nergens - online of openbaar - in te voeren. Daarnaast scannen PayPal's geavanceerde fraudepreventietechnologieën je transacties continu op verdachte activiteiten. Bovendien zijn naast je gegevens ook je aankopen beschermd door PayPal Aankoopbescherming.