Hvad er One Touch™, og hvordan bruger jeg det?

Hvad er One TouchTM?

One Touch™ er en valgfri funktion, der giver dig mulighed for at springe over at logge ind med din e-mail og adgangskode, samtidig med at du holder dine økonomiske oplysninger sikre. Når du bruger PayPal på din mobiltelefon, stationære computer, bærbare eller tablet til at foretage køb, logger vi dig automatisk ind på den pågældende enhed og browser, så du hurtigt kan gå til kassen på tværs af alle omfattede forhandlere. 

Så længe du aktivt bruger One Touch™, fornyer vi din aktiverede indstilling på den pågældende enhed, så du ikke behøver at logge på ved kassen. For at hjælpe dig med at administrere One Touch™ på tværs af dine enheder, slår vi det automatisk fra, hvis du ikke har brugt det i et stykke tid. Du kan også når som helst slå One Touch™ fra i Indstillinger.



Hvilke fordele er der ved at aktivere tjenesten?

Når du aktiverer One Touch™, bliver du sendt direkte til betalingssiden, så du kan betale hurtigere. Du slipper også for at skulle indtaste din adgangskode. Af sikkerhedshensyn beder vi dig dog altid om at logge på, når du skal opdatere dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger hos PayPal.


Hvordan hjælper PayPal med at beskytte mine betalingsoplysninger, når jeg bruger One Touch™?

Vi videregiver aldrig dine fulde betalingsoplysninger til de websteder, hvor du betaler med PayPal.


Vi har desuden særlige sikkerhedsanbefalinger, når du bruger One Touch™:

  • Du skal altid bruge den samme kombination af enhed og browser, når du bruger One Touch™. Hvis du forsøger at opdatere dine personlige oplysninger, vil du blive bedt om at logge på igen.
  • Funktionen er begrænset. I øjeblikket kan du f.eks. betale, men ikke overføre penge til din bankkonto. Desuden kan du ikke få adgang til dine PayPal-indstillinger fra PayPals betalingsskærm. Det er med til at forhindre, at andre, der muligvis får adgang til din enhed, får adgang til dine personlige oplysninger.
Del ikke din enhed, hvis du bruger One Touch™. Hvis du har mistet din enhed, eller den er blevet stjålet, skal du straks kontakte os og logge af din PayPal-konto. Du kan også logge på din PayPal-konto og ændre dine sikkerhedsindstillinger.


Hvad hvis jeg bruger en offentlig computer?

Du skal kun aktivere One Touch™ på din personlige enhed eller computer og aldrig på offentlige eller delte computere eller enheder, da din PayPal-konto så kan misbruges.


Skal jeg stadig aktivere funktionen på alle websteder?

Du skal kun godkende og tillade brugen af One Touch™ én gang på de enheder og i de browsere, hvor du bruger funktionen. Hvis du aktiverer funktionen hos én forhandler, aktiveres den for alle de forhandlere, der understøtter tjenesten.


Hvordan aktiverer jeg One Touch™-funktionen?

Vælg Husk mig, når du betaler med PayPal, første gang du logger på. Så aktiverer du One Touch™ for den enhed og browser, du bruger på det givne tidspunkt, og dette gælder for alle de forhandlere, der understøtter tjenesten. Du kan også gå til www.paypal.com/onetouch for at aktivere tjenesten.


Hvordan deaktiverer jeg One Touch™-funktionen?

Følg nedenstående trin for at slå denne funktion fra:
  1. Klik på tandhjulsikonet ud for Log af.
  2. Klik på Sikkerhed.
  3. Klik på Rediger ud for Husk mig.
  4. Klik på Log af ud for hver enkelt enhed, eller klik på Deaktiver One Touch™ på alle enheder.

Du kan også slå One Touch™ fra på følgende måder:
  • Ringe til vores kundeservice.
  • Ryde dine cookies.
  • Skifte adgangskode – så deaktiveres tjenesten automatisk.
  • Vi kan tvinge Vis login ved mistænkelige aktiviteter eller konti, hvis der er høj risiko ved en betaling.
https://www.paypal.com/signin?expId=oneTouchOptOut


Hvad gør PayPal for at hjælpe, hvis jeg har et problem med mit onlinekøb?

Når du betaler med PayPal på nettet, gælder vores køberbeskyttelse stadig, når bare nogle få betingelser er opfyldt.

Du kan få mere at vide om vores køberbeskyttelse og se den komplette liste over betingelser og undtagelser i vores brugeraftale. Du kan finde vores brugeraftale ved at klikke på Juridisk eller Brugeraftale nederst på enhver PayPal-side.

Du kan anmelde dit problem i løsningscentret.


Kan jeg vælge specifikke forhandlere, jeg vil bruge One Touch™ hos?

Du kan ikke vælge, hvilke forhandlere du aktiverer funktionen for. Når du aktiverer One Touch™, aktiveres funktionen for alle de forhandlere, der understøtter tjenesten.


Hvad sker der, hvis jeg shopper på en andens mobilenhed eller computer, der er logget på One Touch™?

Hvis du shopper fra en mobilenhed, som ikke er din egen, klikker du bare på linket Ikke mig for at logge af og logge på din egen PayPal-konto. Hvis du forsøger at betale med en andens konto, er det en uautoriseret betaling, hvilket er strafbart.

Hvis du gør det ved en fejltagelse, kan du som regel ikke afslutte købet. Du skal dog stadig kontakte kundeservice med det samme, så vi kan hjælpe den faktiske ejer af kontoen og webbutikken med at løse problemet.


Hvad sker der, hvis jeg deler min enhed eller computer med andre brugere?

Hvis du bruger One Touch™, skal du undlade at dele din enhed med andre. Ellers skal du sørge for at logge af, før andre bruger enheden.

Cookies hjælper os med tilpasse PayPal til dig, og nogle er nødvendige for, at vores websted kan fungere. Cookies gør det også muligt for os at vise dig tilpassede tilbud og kampagner, både på vores og andre websteder. Du har selvfølgelig kontrollen. Du kan administrere cookies når som helst.