Hjælpeartikel

Hjælp > Alt om PayPal/Grundlæggende om PayPal > Hvad er One Touch, og hvordan bruger jeg det?

Hvad er One Touch, og hvordan bruger jeg det?

Hvad er One TouchTM?

Med One TouchTM kan du betale hurtigere, uden at dine betalingsoplysninger afsløres. Når du logger på PayPal på en mobiltelefon, computer eller tablet, kan du vælge at forblive logget på PayPal, så du nemt og hurtigt kan betale i alle de butikker, der understøtter denne tjeneste. Når du har valgt at forblive logget på din PayPal-konto, slipper du for at logge på PayPal fremover, når du vil betale for køb med PayPal på den samme enhed og i den samme browser.


Hvorfor bør jeg aktivere tjenesten?

Når du aktiverer One TouchTM, bliver du sendt direkte til betalingssiden, så du kan betale hurtigere. Du slipper også for at skulle indtaste din adgangskode. Af sikkerhedshensyn beder vi dig dog altid om at logge på, når du skal opdatere dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger hos PayPal.


Hvordan hjælper PayPal med at beskytte mine betalingsoplysninger, når jeg bruger One TouchTM?

Vi videregiver aldrig dine betalingsoplysninger til forhandlerne, når du shopper.


Vi har desuden særlige sikkerhedsanbefalinger, når du bruger One TouchTM:
  • Du skal altid bruge den samme enhed og browser, når du bruger One TouchTM. Hvis du forsøger at opdatere dine personlige oplysninger, vil du blive bedt om at logge på igen.
  • Funktionen er begrænset. I øjeblikket kan du f.eks. betale, men ikke overføre penge til din bankkonto. Desuden kan du ikke få adgang til dine PayPal-indstillinger fra PayPals betalingsskærm. Det er med til at forhindre, at andre, der muligvis får adgang til din enhed, får adgang til dine personlige oplysninger.
Hvis du bruger One TouchTM, bør du ikke dele din enhed med andre, og hvis din enhed bliver stjålet, skal du øjeblikkeligt kontakte os og logge af din PayPal-konto.


Hvad gør jeg, hvis min mobiltelefon bliver væk eller stjålet?

Hvis du mister din mobil, eller den bliver stjålet, skal du logge på din PayPal-konto og ændre sikkerhedsindstillingerne på din profil. Du kan også ringe til kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at forhindre uautoriseret brug af din PayPal-konto.


Hvad hvis jeg bruger en offentlig computer?

Du skal kun aktivere One TouchTM på din personlige enhed eller computer og aldrig på offentlige eller delte computere eller enheder, da din PayPal-konto så kan misbruges.


Skal jeg stadig godkende og registrere mig hos alle forhandlere?

Du skal kun godkende og tillade brugen af One TouchTM én gang på de enheder og i de browsere, hvor du bruger funktionen. Hvis du aktiverer funktionen hos én forhandler, aktiveres den for alle de forhandlere, der understøtter tjenesten.


Hvordan aktiverer jeg tjenesten?

Vælg Forbliv logget på, så du kan betale hurtigere, når du betaler med PayPal, første gang du er logget på. Så aktiverer du One TouchTM for den enhed og browser, du bruger på det givne tidspunkt, og dette gælder for alle de forhandlere, der understøtter tjenesten.


Hvordan deaktiverer jeg funktionen?

Du kan nemt deaktivere One TouchTM på din PayPal-konto.  Log på din konto, klik på tandhjulsikonet, og klik derefter på "Sikkerhed". Rediger indstillingen for Forbliv logget på, så du kan betale hurtigere. Brugere med erhvervskonti kan deaktivere funktionen ved at klikke på profil ikonet og vælge Log af alle enheder i rullemenuen.

Du kan også deaktivere One TouchTM ved at:
  • ringe til vores kundeservice.
  • rydde dine cookies.
  • skifte adgangskode – så deaktiveres tjenesten automatisk.
Vi kan tvinge "Vis login" ved mistænkelige aktiviteter eller konti, hvis der er høj risiko ved en betaling.

Hvad gør PayPal for at hjælpe, hvis jeg har et problem med et køb på nettet?

Når du bruger denne funktion til at shoppe med PayPal på nettet, gælder vores køberbeskyttelse stadig for alle de køb, der opfylder betingelserne.

Du kan få flere oplysninger om vores køberbeskyttelse og se den komplette liste over betingelser og undtagelser i vores brugeraftale. Du kan finde brugeraftalen ved at klikke på "Brugeraftale" nederst på vores websted.

Du kan anmelde dit problem i Løsningscentret på vores websted.


Kan jeg vælge bestemte forhandlere, hvor jeg vil bruge One TouchTM?

Du kan ikke vælge, hvilke forhandlere du aktiverer funktionen for. Når du aktiverer One TouchTM, aktiveres funktionen for alle de forhandlere, der understøtter tjenesten.


Hvad sker der, hvis jeg shopper på en andens mobilenhed eller computer, der er logget på One TouchTM?

Hvis du shopper fra en mobilenhed, som ikke er din egen, klikker du blot på linket "Ikke mig" for at logge af og logge på din egen PayPal-konto. Hvis du forsøger at betale med en andens konto, er det en uautoriseret betaling, hvilket er strafbart.

Hvis du gør det ved en fejltagelse, kan du som regel ikke afslutte købet. Du skal dog stadig kontakte kundeservice med det samme, så vi kan hjælpe den faktiske ejer af kontoen og webbutikken med at løse problemet.


Hvad sker der, hvis jeg deler min enhed eller computer med andre brugere?

Hvis du bruger One TouchTM, skal du undlade at dele din enhed med andre. Ellers skal du sørge for at logge af, før andre bruger enheden.
Den side, du leder efter, er ikke længere tilgængelig. Prøv at søge igen i Hjælp, hvis du har spørgsmål eller vil kontakte os.