PayPal, de slimme keuze voor bedrijven.

Of je nu op zoek bent naar een complete betaaloplossing of PayPal als extra betaalmethode wilt toevoegen aan je website, wij hebben een slimme oplossing die perfect past bij je bedrijf.

Aan de slag

Neem contact met ons op

Onze reactie op het coronavirus.

We doen onze uiterste best om je te voorzien van de juiste tools, ondersteuning en informatie die je nodig hebt in deze periode.

Altijd een passende oplossing.

Via je website

Accepteer PayPal- en kredietkaartbetalingen op je website door te kiezen voor onze betaalknoppen of een op maat gemaakte online oplossing.

Ontvang betalingen via je website

Via online facturering

Maak en verstuur facturen met behulp van onze gratis sjablonen. Klanten kunnen je met een paar klikken op eenvoudige wijze betalen.

Ontvang betalingen via facturering

15 miljoen webwinkels kiezen voor PayPal.

Uitstekende conversie

Onze oplossingen richten zich op conversie en werken zowel via desktop als mobiel. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van e-commerce en bereik een conversiepercentage van wel 87,5%1.

Verkopersbescherming

PayPal Verkopersbescherming kan je beschermen tegen verliezen die voortkomen uit fraude of pech. Deze service geldt voor zowel fysieke als digitale goederen, en voor diensten.2

Internationaal zakendoen

Kijk verder dan de eigen landsgrenzen en verkoop aan klanten in meer dan 200 markten, in 25 valuta's.3 Accepteer de belangrijkste buitenlandse creditcards zonder aanvullende integratie of papierwerk.

Snelle betalingen

Betalingen worden binnen enkele minuten op je PayPal-saldo bijgeschreven en je kunt het geld vervolgens eenvoudig overmaken naar je bankrekening of direct vanaf je PayPal-rekening uitgeven.

Eenvoudige integratie

Onze producten zijn zeer eenvoudig te integreren. Bovendien maakt PayPal al deel uit van de meeste e-commerce-oplossingen en winkelwagenproducten. En heb je specifieke wensen? Dan helpen onze experts je graag.

Continue ondersteuning

Veiligheid is voor ons heel belangrijk. Ons fraudepreventiesysteem analyseert alle transacties en onze specialisten zijn permanent bereikbaar om je met je transacties te helpen.

Aan de slag met PayPal.

1

Open een zakelijke rekening.


2

Kies de functies waarmee je wilt beginnen. Je kunt deze keuze later altijd aanpassen.


3

Integreer PayPal met de hulp van een partner, een ontwikkelaar of doe het zelf.


Bereken de kosten

Mijn maandomzet is

De kosten:

Zakelijke oplossingen