Hva er One Touch og hvordan bruker jeg det?

Hva er One TouchTM?Med

One TouchTM kan du fullføre kjøp raskere, mens du fortsatt holder den økonomiske informasjonen din sikker. Når du logger på PayPal, med mobiltelefonen eller fra en stasjonær datamaskin, et nettbrett eller en bærbar datamaskin, kan du velge å forbli pålogget for å kunne betale enklere og raskere hos alle kvalifiserte forhandlere. Når du velger å forbli pålogget på PayPal-kontoen din, får du ikke opp PayPal-påloggingsskjermen lenger når du handler på nettet med samme enhet og nettleser.


Hvorfor bør jeg aktivere denne tjenesten?

Når du aktiverer One TouchTM omdirigeres du direkte til betalingssiden og kan betale raskt og enkelt. Det sparer deg for bryderiet med å oppgi passordet ditt. Av sikkerhetsgrunner ber vi deg alltid om å logge på når du oppdaterer den personlige eller økonomiske kontoinformasjonen din på PayPal.


Hvordan hjelper PayPal til med å beskytte den økonomiske kontoinformasjonen min når jeg bruker One TouchTM?

PayPal deler ikke all betalingsinformasjonen med forhandlere når du handler.


PayPal har sikkerhetsanbefalinger som er spesielt for One TouchTM:

  • Du må bruke den samme enhets- og nettleserkombinasjonen for å bruke One TouchTM. Hvis du prøver å oppdatere personopplysningene dine, blir du bedt om å logge på igjen.
  • Funksjonen er begrenset. Du kan for eksempel foreta betalinger for øyeblikket, men du kan ikke overføre penger eller få tilgang til PayPal-innstillingene dine fra skjermbildet for PayPal-betaling. Dette bidrar til å forhindre at de som kan få tilgang til denne enheten, får tilgang til sensitiv informasjon.
Ikke del enheten din hvis du bruker One TouchTM, og hvis enheten din blir stjålet, må du kontakte oss umiddelbart og logge av PayPal-kontoen din.


Hva om telefonen min blir borte eller stjålet?

Hvis telefonen din blir borte eller stjålet, logger du på PayPal-kontoen din og endrer sikkerhetsinnstillingene under Innstillinger. Du kan også ringe Kundeservice, slik at vi kan beskytte PayPal-kontoen din mot uautorisert bruk.


Hva om jeg bruker en offentlig datamaskin?

Aktiver bare One TouchTM på den personlige enheten eller datamaskinen din og ikke på offentlige eller delte datamaskiner eller enheter, for å unngå misbruk av PayPal-kontoen din.


Må jeg fortsatt godkjenne og registrere meg hos alle individuelle forhandlere?

Du trenger bare å godkjenne og tillate bruk av One TouchTM én gang per enhet eller nettleser. Når du aktiverer funksjonen for én forhandler, gjør du det for alle andre kvalifiserte forhandlere også.


Hvordan aktiverer jeg tjenesten?

Velg Husk meg når du betaler med PayPal ved første pålogging. Dette aktiverer One TouchTM for den bestemte enheten og nettleseren og for alle kvalifiserte forhandlere.


Hvordan deaktiverer jeg funksjonen?

Du kan deaktivere One TouchTM fra PayPal-kontoen din.  Logg på, klikk på Innstillinger og deretter på Sikkerhet. Endre alternativet Husk meg. 

Andre alternative metoder for å deaktivere/tilbakekalle One TouchTM er:
  • Ringe PayPals kundeservice.
  • Fjerne informasjonskapsler (cookies).
  • Når du endrer passordet ditt, oppheves samtykket automatisk.
  • PayPal kan velge å gjennomføre «Vis pålogging» ved mistenkelig aktivitet/konto, eller hvis en transaksjon har høyere risiko.

Hvordan kan PayPal hjelpe meg hvis jeg har et problem med mitt kjøp på nettet?

Når du betaler med PayPal på nettet, påvirkes ikke PayPals kjøperbeskyttelse av denne funksjonen. Den fortsetter å gjelde for de kvalifiserte kjøpene dine.

I brukeravtalen vår finner du mer informasjon om PayPals kjøperbeskyttelse. Der ser du også hele listen over betingelser og hva som ikke er dekket. Du finner brukeravtalen ved å klikke på Juridisk eller Juridiske avtaler på enhver PayPal-side.

Du kan rapportere problemet i PayPals løsningssenter..


Kan jeg velge å bruke One TouchTM bare for bestemte forhandlere?

Du kan ikke kontrollere forhandlerne du registrerer deg for. Hvis du velger å bruke One TouchTM, aktiveres funksjonen for alle kvalifiserte forhandlere.


Hva skjer hvis jeg handler på en mobilenhet eller datamaskin som er pålogget One TouchTM, men som ikke er min?

Hvis du handler fra en mobilenhet som ikke er din egen, klikker du bare på lenken Ikke meg for å logge av PayPal og logge på igjen med din egen konto. Hvis du prøver å gå videre med kjøpet med en konto som ikke er din, vil du foreta en uautorisert betaling, noe som er forbudt.

Hvis du gjør dette ved et uhell, kan du i de fleste tilfeller ikke fullføre kjøpet. Kontakt imidlertid Kundeservice umiddelbart, slik at vi kan hjelpe den virkelige PayPal-kontoinnehaveren og forhandleren med å ordne opp i dette.


Hva om jeg deler enheten eller datamaskinen min med andre brukere?

Du må ikke dele enheten din hvis du bruker One TouchTM, eller pass på at du logger av før du deler den.

Informasjonskapsler hjelper oss med å tilpasse PayPal for deg, og enkelte er nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere. De gjør det også mulig å vise deg tilpassede tilbud og kampanjer, både på og utenfor nettstedet vårt. Du har selvfølgelig kontrollen. Du kan administrere informasjonskapslene når som helst.