Hjelpeartikkel

Hjelp > Alt om PayPal/Grunnleggende PayPal-informasjon > Hva er One Touch og hvordan bruker jeg det?

Hva er One Touch og hvordan bruker jeg det?

Hva er One TouchTM?

Med One TouchTM kan du fullføre kjøp raskere, mens du fortsatt holder den økonomiske informasjonen din sikker. Når du logger på PayPal, med mobiltelefonen, en datamaskin eller fra et nettbret kan du velge å forbli pålogget for å kunne betale enklere og raskere hos alle kvalifiserte forhandlere. Når du velger å forbli pålogget på PayPal-kontoen din, får du ikke opp PayPal-påloggingsskjermen lenger når du handler på nettet med samme enhet og nettleser.


Hvorfor bør jeg aktivere tjenesten?

Når du aktiverer One TouchTM, tas du direkte til betalingssiden og kan betale raskt og enkelt. Det sparer deg for bryderiet med å oppgi passordet ditt. Av sikkerhetsgrunner ber vi deg alltid om å logge på når du oppdaterer den personlige eller økonomiske kontoinformasjonen din på PayPal.


Hvordan hjelper PayPal til med å beskytte min økonomiske kontoinformasjon når jeg bruker One TouchTM?

PayPal deler ikke all betalingsinformasjonen med forhandlere når du handler.


PayPal har sikkerhetsanbefalinger som er spesielt for One TouchTM:
  • Du må bruke den samme enhets- og nettleserkombinasjonen for å bruke One TouchTM. Hvis du prøver å oppdatere personopplysningene dine, blir du bedt om å logge på igjen.
  • Funksjonen er begrenset. Du kan for eksempel foreta betalinger for øyeblikket, men du kan ikke overføre penger eller få tilgang til PayPal-innstillingene dine fra skjermbildet for PayPal-betaling. Dette bidrar til å forhindre at de som kan få tilgang til denne enheten, får tilgang til sensitiv informasjon.
Ikke del enheten din hvis du bruker One TouchTM, og hvis enheten din blir stjålet må du umiddelbart logge på PayPal-kontoen din og endre passordet ditt. 

Hva om telefonen min blir borte eller stjålet?

Hvis telefonen din blir borte eller stjålet, logger du på PayPal-kontoen din og endrer sikkerhetsinnstillingene. Du kan også ringe kundeservice, slik at vi kan beskytte PayPal-kontoen din mot uautorisert bruk.


Hva om jeg bruker en offentlig tilgjengelig datamaskin?

Aktiver kun One TouchTM på din personlige enhet eller datamaskin og ikke på offentlige eller delte datamaskiner eller enheter, for å unngå misbruk av PayPal-kontoen din.


Må jeg fortsatt godkjenne og registrere meg for hos alle individuelle forhandlere?

Du trenger bare å godkjenne og tillate bruk av One TouchTM én gang per enhet eller nettleser. Når du aktiverer funksjonen for én forhandler, gjør du det for alle andre kvalifiserte forhandlere også.


Hvordan aktiverer jeg tjenesten?

Velg «Forbli pålogget for å kunne betale raskere» når du betaler med PayPal ved første pålogging. Dette aktiverer One TouchTM for den bestemte enheten og nettleseren og for alle kvalifiserte forhandlere.


Hvordan deaktiverer jeg funksjonen?

Du kan deaktivere One TouchTM fra PayPal-kontoen din. Logg på, klikk på kugghjulsikonet og klikk deretter på Sikkerhet i den sorte menyen. Endre alternativet «Forbli pålogget - betale raskere». 

Andre alternative metoder for å deaktivere/oppheve One TouchTM er:
  • Ringe PayPals kundeservice.
  • Fjerne informasjonskapsler (cookies).
  • Når du endrer passordet ditt, oppheves samtykket automatisk.
  • PayPal kan velge å gjennomføre «Vis pålogging» ved mistenkelig aktivitet/konto, eller hvis en transaksjon har høyere risiko.

Hva gjør PayPal for å hjelpe hvis jeg har et problem med mitt kjøp på nettet?

Når du betaler med PayPal på nettet, vil ikke PayPals kjøperbeskyttelse bli påvirket av denne funksjonen og vil fortsette å gjelde for de kvalifiserte kjøpene dine.

I brukeravtalen vår finner du mer informasjon om PayPals kjøperbeskyttelse, og kan se hele listen over betingelser og hva som ikke er dekket Du finner brukeravtalen ved å klikke på Juridiske avtaler på en PayPal-side.

Du kan rapportere problemet i PayPals løsningssenter.


Kan jeg velge å bruke One TouchTM bare hos noen forhandlere?

Du kan ikke kontrollere forhandlerne du registrerer deg for. Hvis du velger å bruke One TouchTM, aktiveres funksjonen for alle kvalifiserte forhandlere.


Hva skjer hvis jeg handler på en mobilenhet eller datamaskin som er pålogget One TouchTM, men som ikke er min?

Hvis du handler fra en mobilenhet som ikke er din egen, klikker du bare på «Ikke meg»-lenken for å logge av PayPal og logge deg på igjen med din egen konto. Hvis du prøver å gå videre med kjøpet med en konto som ikke er din, vil du foreta en uautorisert betaling, noe som er forbudt.

Hvis du gjør dette ved et uhell, vil du i de fleste tilfeller ikke kunne fullføre kjøpet. Kontakt imidlertid kundeserviceteamet umiddelbart, slik at vi kan hjelpe den virkelige PayPal-kontoinnehaveren og forhandleren å ordne opp i dette.


Hva om jeg deler enheten eller datamaskinen min med andre brukere?

Du må ikke dele enheten din hvis du bruker One TouchTM, eller sørg for å logge ut før du deler den.
Siden du leter etter er ikke lenger tilgjengelig. Prøv å søke på nytt i hjelpesenteret vårt hvis du har spørsmål eller vil kontakte oss.