Hjem
 • Betalinger og overførsler
 • Tvister og begrænsninger
 • Min konto
 • Min E-pung
 • Login og sikkerhed
 • Forhandlerværktøjer

Hvordan opretter og sender jeg en faktura?

Optimeret fakturaoplevelse er blevet lanceret til alle nye fakturerende brugere i september 2023. Nu er det muligt at oprette en faktura to gange hurtigere. Dette inkluderer forhåndsvisninger i realtid, en guidet brugeroplevelse og muligheden for nemt at tilføje flere informationer såsom moms og forsendelse.

Sådan opretter du en faktura:

Fra PayPal-appen: 

 1. Tryk på Anmod.
 2. Vælg Send en faktura for at blive betalt.
 3. Udfyld oplysningerne: Hvem du fakturerer, og hvad de betaler for, og tilføj eventuelle noter eller vedhæftede filer.
 4. Gennemgå din faktura, og tryk på Send.

Fra hjemmesiden:

 1. Klik på Betal, og bliv betalt.
 2. Vælg Send en faktura for at blive betalt.
 3. Udfyld oplysningerne: Hvem du fakturerer, og hvad de betaler for, og tilføj eventuelle noter eller vedhæftede filer.
 4. Gennemgå din faktura, og tryk på Send.

Hvordan deler jeg links til fakturaer?
Du kan også dele links til fakturaer direkte med dine kunder via e-mail, SMS eller en messaging-app. Hvis du vil dele linket igen, kan du kopiere det fra din liste over fakturaer ved at klikke på ikonet med tre prikker for fakturaen. Du kan også få vist linket ved at se detaljerne for en faktura.

Kan jeg administrere PayPal-fakturering via min mobil?

Du kan oprette, sende og håndtere fakturaer på både computere og mobiltelefoner. Du kan også sende og administrere fakturaer på farten med PayPals mobilapp. Hent mobilappen på Apple Store eller Google Play.
Få mere at vide

Hvad er hurtige fakturaer?
Med hurtige fakturaer kan du nemt sende professionelle betalingsanmodninger via din mobiltelefon. De strømliner oprettelsen af fakturaer, så du hurtigt kan dele et link til en faktura med kunden. Kunden vil stadig få en professionel faktura med dine sædvanlige forretningsoplysninger.

Hvordan fungerer fakturaer for varer, der kan leveres?
Hvis du sender en vare eller har brug for, at kunden angiver en leveringsadresse, skal du markere afkrydsningsfeltet ”Send ordre”, når du opretter din faktura. Du kan derefter tilføje eventuelle forsendelsesomkostninger. Efter kunden har betalt, kan du tilføje sporingsoplysninger, når du sender bestillingen.

Hvordan planlægger jeg tilbagevendende fakturaer?
Du kan indstille fakturaer til at blive gentaget hver uge, måned eller med et brugerdefineret tidsinterval. Når du starter en tilbagevendende serie af fakturaer, vil kunden modtage den første faktura med det samme. (Du kan også planlægge den tilbagevendende serie, så den starter på et senere tidspunkt). Efterfølgende fakturaer i serien vil blive sendt omkring kl. 7.00 i din tidszone ud fra den frekvens, du har angivet.

Kan jeg annullere en serie af tilbagevendende fakturaer?
Du kan annullere en enkelt faktura i en tilbagevendende serie eller hele serien af fakturaer. Hvis du vil annullere en faktura, skal du trykke på ikonet med tre prikker ud for fakturaen på din liste over fakturaer. Du kan også annullere fakturaen på siden med oplysninger for den. Når du annullerer en faktura i en tilbagevendende serie, spørger vi dig, om du vil annullere den enkelte faktura eller hele serien.

Hvordan sender jeg fakturaer på tværs af landegrænser?
Der er ingen ekstra trin for at sende fakturaer på tværs af landegrænser. Du kan sende PayPal-fakturaer til enhver e-mailadresse i verden. Hvis kunden har en PayPal-konto, vises fakturaen og e-mailen på vedkommendes foretrukne sprog. Hvis kunden ikke har en PayPal-konto, sender vi fakturaen og e-mailen på det sprog, der er angivet på din konto. Du kan også angive et andet sprog ved at redigere kundens kontaktoplysninger, når du opretter fakturaen. Gebyrer varierer afhængigt af land eller område.

Få mere at vide om forhandlergebyrer.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Flere måder, vi kan hjælpe dig på