Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Hvorfor er den betaling, jeg sendte, afventende eller uafhentet? Kan jeg annullere den?

Hvis en betaling, du har sendt, er afventende eller uafhentet, betyder det, at modtageren ikke har modtaget eller ikke har accepteret betalingen endnu.

Betalingen vil være afventende eller uafhentet, hvis den blev sendt til en e-mailadresse eller et telefonnummer, der ikke er registreret på en bekræftet PayPal-konto. Tjek, at du har sendt betalingen til den korrekte e-mailadresse eller det korrekte telefonnummer. Ellers skal modtageren muligvis oprette en PayPal-konto eller bekræfte kontoen, før betalingen kan gennemføres. Du kan også annullere betalingen.

Sådan annullerer du en uafhentet betaling på nettet:

  1. Gå til Historik.
  2. Klik på Annuller under den pågældende betaling.
  3. Følg vejledningen for at annullere betalingen.

Sådan annullerer du en uafhentet betaling i appen:

  1. Tryk på billede E-pung.
  2. Tryk på Historik.
  3. Find betalingen, og tryk for at åbne.
  4. Tryk på Annuller.

Betalingen vil være afventende eller uafhentet, hvis modtageren har valgt ikke automatisk at acceptere visse betalinger. Disse kan være betalinger, der ikke er i deres foretrukne valuta, eller som er fra kunder med ubekræftede adresser. Du vil ikke kunne annullere betalingen selv. Modtageren skal acceptere eller afvise betalingen inden for 30 dage.

Vi annullerer automatisk dine afventende eller uafhentede betalinger efter 30 dage og sender pengene tilbage til den oprindelige betalingsmetode. Det kan tage op til 5 hverdage, før pengene går ind på din bankkonto, og det kan tage op til 30 dage, før pengene går ind på dit kort.

Flere måder, vi kan hjælpe dig på