Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Hvordan svarer jeg på en tilbageførselsadvarsel på forhånd?

Hvad er en advarsel forud for tilbageførsel?

En advarsel forud for tilbageførsel er en type sagsnotifikation, der sendes til forhandlere for at hjælpe med at identificere betalinger, som har risiko for at skulle tilbageføres. Disse er ikke faktiske tilbageførsler, men kun en indikator for mulige tilbageførsler. 

Hvordan modtager jeg en advarsel forud for en tilbageførsel?

Du modtager en advarsel som en ny sag i løsningscentret. Du får besked om sagen gennem alle de sædvanlige anmeldelseskanaler.

Du kan få vist disse advarsler ved at bruge filteret Sagstype i løsningscentret. En række med advarsel forud for tilbageførsel vises som Høj prioritet.  

Kan jeg svare på en advarsel om forud tilbageførsel?

Ja, du kan svare på disse advarsler i løsningscentret. Du får et vindue på tyve timer til at udstede tilbagebetalinger for betalinger uden at gennemføre bestillinger og undgå eventuelle gældende gebyrer.  

Hvis du har gennemført bestillingen, inden for eller uden for vinduet på tyve timer, kan du også angive bevis i advarslen. PayPal vil bruge disse beviser til at bestride tilbageførslen, når den ankommer.  

Hvorfor skal jeg svare inden for vinduet på 20 timer?

Som en fordel, hvis du svarer med en tilbagebetaling til kunden inden for 20 timer, kan du undgå en tilbageførsel og eventuelle tilknyttede tilbageførselsgebyrer.  

Vil jeg kunne svare uden for dette vindue?

Ja, du kan også vælge at svare uden for vinduet på 20 timer. Herefter får du de normale ti dage til at svare. Hvis du vælger at gøre det, vil du muligvis ikke kunne undgå at modtage en tilbageførsel eller det tilknyttede gebyr.

Hvordan svarer jeg på en PayPal-kundetvist?

Flere måder, vi kan hjælpe dig på