Hjelpesider – privatkonto
  • Startside
  • Betalinger og overføringer
  • Tvister og begrensninger
  • Min konto
  • Min e-lommebok
  • Pålogging og sikkerhet
  • Selgerverktøy

Kan jeg opprette estimater for kundene mine?

Send profesjonelle estimater for å gi kundene anslåtte kostnader og en beskrivelse av varene eller tjenestene dine. PayPal-estimater gjør det enklere for kundene å foreta godkjenninger eller be om endringer.

Du oppretter estimater og fakturaer på lignende måte. Du kan legge til logoen din, lagre varebeskrivelser, jobbe med maler og tilpasse estimatnummeret. Du kan lagre estimater som maler så du kan bruke dem for fremtidige fakturaer og estimater.

Hva skjer når jeg har sendt et estimat?

Når du sender et estimat via PayPal, mottar kunden en e-postmelding som informerer dem om estimatet. De kan også vise estimatdetaljene. Kunden kan godta estimatet eller be om endringer.
Når en kunde godtar et estimat, mottar du en e-postmelding om dette. Du kan konvertere estimatet til en faktura.

Hvis kunden ber om endringer, varsler vi deg via e-post. Kunden kan legge ved en merknad om disse endringene. Når du oppdaterer estimatet, mottar kunden en e-postvarsling som ber dem om å gå gjennom og godta endringene.

Du kan også annullere estimatet ved behov. Når du annullerer et estimat, mottar kunden en e-postmelding om dette.

Kan jeg oppdatere et estimat som kunden allerede har godtatt?

Hvis du oppdaterer detaljene i et estimat etter at en kunde har godtatt det, endres statusen på estimatet tilbake til Sendt.

Dermed er kunden klar over oppdateringene og kan godta endringene.

Kan jeg konvertere estimater til fakturaer?

Du kan når som helst konvertere estimatet til en faktura. Kunden trenger ikke å godta estimatet gjennom PayPal for at du skal kunne konvertere det til en faktura.

Når du konverterer et estimat, fylles alle detaljene, f.eks. kundens e-postadresse, varebeskrivelser, rabatter og vilkår, automatisk ut i et fakturautkast. Det samme gjelder eventuelle betalingsalternativer du har valgt, for eksempel delbetalinger eller tips. Du kan redigere og forhåndsvise denne fakturaen før du sender den til kunden.

Gjelder PayPals vilkår og betingelser for estimater?

PayPal-estimater er et praktisk verktøy som gjør det enklere å kommunisere med kundene. Alle estimater og oppdateringer kommuniseres mellom deg og kunden. PayPal er ikke involvert i dette. Du er eneansvarlig for informasjonen du har angitt, enten den er bindende eller ikke, og for alle avtaler du inngår med kundene dine. Du tar fullt ansvar for din bruk av PayPal-estimater.

Flere måter vi kan hjelpe deg på

Hvis du godtar informasjonskapsler, bruker vi dem til å forbedre og tilpasse opplevelsen din. Dette lar partnerne våre vise deg tilpassede PayPal-annonser når du besøker andre nettsteder. Administrer informasjonskapsler og finn ut mer