Qendra e Ndihmës - Llogari personale

A mund të transferoj para në kartën time të debitit?

Jo të gjitha vendet mund të tërheqin përmes kartave. Ju lutemi rishikoni llogarinë tuaj për të parë nëse kualifikoheni.  

Pasi të keni lidhur dhe konfirmuar adresën tuaj të emailit, mund të tërhiqni fonde në çdo kartë Visa ose Mastercard të përshtatshme. Kartat e pranueshme do t'ju shfaqen në faqen e tërheqjes.   

Ne do t'i zhvendosim fondet në llogarinë e lidhur me kartën që keni zgjedhur. Në varësi të lëshuesit të kartës, ju mund të zgjidhni transferta standarde ose transferta të menjëhershme.  

Shpejtësia e transferimit do të ndryshojë në varësi të llojit të transferimit që zgjidhni. Transferimet e çastit duhet të marrin rreth 30 minuta, ndërsa transferimi standard mund të kërkojë 3-5* ditë pune për t'u përfunduar. 

Shënim: Për përdoruesit në Shqipëri, Bahrein, Gjeorgji, Kuvajt, Mauritius, Moldavi, Oman, Panama, Katar, UAE, Uruguai, Serbia, El Salvador, Egjipti, Kili, Republika Domenikane, Kosta Rika, Peruja dhe Ekuadori, një transferim në bankën lokale Llogaria mund të marrë deri në 7 ditë pune.


Transfertat mund të jenë subjekt i Tarifat.

Të gjitha transfertat janë subjekt shqyrtimi dhe mund të vonohen ose të ndalohen nëse identifikojmë një problem.

Si ta konfirmoj kartën time të kreditit ose të debitit me PayPal?

Më shumë mënyra se si mund të ndihmojmë

Ne do të përdorim kuki për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tënde nëse vazhdon të shfletosh. Je dakord që të përdorim kuki edhe për të të treguar reklama të personalizuara? Mëso më shumë dhe menaxho kukit e tua