Διατήρηση σύνδεσης για ταχύτερη ολοκλήρωση αγορών

Ενεργοποιήστε την αυτόματη σύνδεση σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης και επιταχύνετε την ολοκλήρωση αγορών κάθε φορά. (Δεν συνιστάται για κοινόχρηστες συσκευές.)Τι είναι αυτό;

Έχετε συνδεθεί ως

Συνδέστε τον λογαριασμό Google για πιο γρήγορη ολοκλήρωση αγορών στις συσκευές σας

Συνδεθείτε αυτόματα στο PayPal για πιο γρήγορη ολοκλήρωση αγορών, χωρίς να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασής σας στις συσκευές όπου έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό Google.Τι είναι αυτό;

Γιατί πρέπει να συνδέσω τον λογαριασμό Google;

Η σύνδεση του λογαριασμού Google σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε γρήγορα και εύκολα το One Touch κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας. Μπορείτε να καταργήσετε αυτήν την επιλογή αργότερα από τις Ρυθμίσεις στη σελίδα PayPal.com.

Κάθε φορά που θα ολοκληρώνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας μια νέα συσκευή ή ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ενώ έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό Google, θα μπορείτε να συνδέεστε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Διατήρηση σύνδεσης για ταχύτερη ολοκλήρωση αγορών

Παραλείψτε την πληκτρολόγηση του κωδικού πρόσβασής σας παραμένοντας σε σύνδεση σε αυτήν τη συσκευή. Για την ασφάλειά σας θα σας ζητούμε περιστασιακά να συνδέεστε, όπως κάθε φορά που ενημερώνετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας. Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το One TouchTM σε κοινόχρηστες συσκευές. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή από τις ρυθμίσεις PayPal.

€65.00 EUR

Πληρωμή μέσω PayPal

Εισαγάγετε το email ή το κινητό σας για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη ορίσει να χρησιμοποιείτε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου προκειμένου να συνδεθείτε; Πληκτρολογήστε τον παρακάτω. Διαφορετικά, πατήστε στον σύνδεσμο για να συνδεθείτε μέσω email.

Με τον λογαριασμό PayPal, πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν επιστροφή των εξόδων αποστολής, προστασία αγορών και πολλά άλλα.

Το PayPal One Touch™ λειτουργεί μόνο για ολοκλήρωση αγορών. Συνδεθείτε με το email σας.

Προέκυψε πρόβλημα στο σύστημά μας. Συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασης.

GR+30

Απαιτείται

Η μορφή του email ή του αριθμού τηλεφώνου δεν είναι σωστή

Συνδεθείτε με το email σας ως συνήθως και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τα βιομετρικά στοιχεία του τηλεφώνου σας.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε το email ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Όταν ενεργοποιήσετε το One Touch™, θα συνδέεστε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση αγορών σε αυτήν τη συσκευή και σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης.

Ελέγξτε γρήγορα τις λεπτομέρειες αποστολής και πληρωμής και πληρώστε σε τοποθεσίες εκατομμυρίων προμηθευτών που συνεργάζονται με την PayPal.

Για την ασφάλειά σας θα σας ζητούμε περιστασιακά να συνδέεστε, όπως κάθε φορά που ενημερώνετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας. Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το One Touch™ σε κοινόχρηστες συσκευές. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή από την ενότητα Ρυθμίσεις PayPal.

ή

Ανοίξτε την εφαρμογή PayPal

Ανοίξτε την εφαρμογή PayPal, πατήστε "Ναι" στο μήνυμα και έπειτα πατήστε {twoDigitPin} στο τηλέφωνό σας για να συνδεθείτε.

Ανοίξτε την εφαρμογή PayPal και πατήστε "Ναι" στο μήνυμα για να συνδεθείτε.

phone

Χρήση κωδικού πρόσβασης

Επανάληψη αποστολήςΑπεσταλμένο

Δεν μπορέσαμε να επαληθεύσουμε ότι είστε πράγματι εσείς

Δεν λάβαμε απάντηση, οπότε δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας.

Δεν μπορέσαμε να επαληθεύσουμε ότι είστε πράγματι εσείς

Χρειάζεστε βοήθεια; Μπορούμε να βοηθήσουμε.