Hur hanterar jag min PayPal.Me-länk?

Du kan hantera dina uppgifter genom att gå till din PayPal.Me-länk och klicka på Min PayPal.Me eller gå till inställningarna för ditt konto och klicka på PayPal.me-profil.

Jag har glömt min PayPal.Me-länk. Vad ska jag göra?
Logga in på PayPal.Me så ser du din länk. Din PayPal.Me-länk finns dessutom i välkomstmeddelandet vi skickade per mejl när du registrerade dig.

Hur gör jag för att avbryta eller ta bort min PayPal.Me-länk?
När du har skapat din PayPal.Me-länk kan du inte ta bort den. Om du vill dölja din PayPal.Me-länk från andra loggar du in på PayPal.Me och trycker eller klickar på Avaktivera min länk. Då kan ingen överföra pengar till dig. Din PayPal.Me-länk kommer fortfarande att vara kopplad till ditt PayPal-konto. Ingen annan kommer att kunna använda länken.

Vilken bild visas på min länk? Kan jag ändra det?
Om du redan har en profilbild sparad på ditt PayPal-konto visas den. Om du inte har ett foto på ditt PayPal-konto eller om du vill byta ut det kan du göra det via din PayPal.Me-länk.