Jos hyväksyt evästeet, käytämme niitä käyttökokemuksesi parantamiseen ja mukauttamiseen sekä siihen, että kumppanimme voivat näyttää sinulle kohdennettuja PayPal-mainoksia, kun käyt muilla sivustoilla. Hallitse evästeitä ja lue lisää

Oma PayPal.Me

Auta muita tietämään, että he maksavat juuri sinulle.

Luo linkki, jaa se ja ala vastaanottaa rahaa. Jaa lasku ystävien kanssa tai ota vastaan maksuja asiakkailta. Palvelu on kenen tahansa käytettävissä.

Luo oma PayPal.Me-linkkisi
Sinulle
Jaa PayPal.Me-sivusi linkki perheelle ja ystäville. Illalliskulujen tasaaminen, kimppalahjan ostaminen tai ystävälle takaisin maksaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.
Freelance-toimintaan
Suunnittelit sitten verkkosivustoja tai kauppasit käsitöitäsi verkossa, laskut ja kiusalliset maksumuistutukset ovat nyt menneen talven lumia. Jaa vain linkkisi ja saa maksu.
Yrityksellesi
Anna asiakkaiden tehdä tilauksia tai varata palveluja pelkkää linkkiä seuraamalla. Yritystililläsi saat lisäksi nauttia tarjoamastamme Myyjien turvasta.

Miten PayPal.Me toimii

1
Valitse oma linkkisi.

Luo oma PayPal.Me-linkkisi ja jaa se välittömästi kenelle tahansa: ystäville, asiakkaille tai kumppaneille.

Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, rekisteröityminen on nopeaa ja maksutonta. Ja voit alkaa vastaanottaa rahaa keneltä tahansa silmänräpäyksessä.

2
Jaa linkki vaivattomasti.

Jaa PayPal.Me-linkkisi haluamallasi tavalla. Lähetä se sähköpostissa, teksti- tai pikaviestissä tai tulosta se käyntikorttiisi.

3
Saa maksut salamannopeasti.

Ystävät, perheenjäsenet tai asiakkaat seuraavat linkkiä ja näppäilevät summan. Siinä kaikki. Yleensä rahat näkyvät PayPal-tililläsi muutamassa sekunnissa.

Miksi minun kannattaa käyttää PayPal.Me-palvelua?

Helppoa kuin mikä

Mikään ei voita yksinkertaisuudessaan yhtä klikkausta. Lisäksi se on erinomainen tapa lähettää pieni muistutus odottavasta maksusta. Jaa vain linkkisi, ja asia on sillä selvä.

Kysy keneltä tahansa

Kenellä on aikaa sekkien kirjoittamiseen tai monimutkaisten pankkisiirtojen naputteluun? PayPal.Men avulla kuka tahansa PayPal-käyttäjä voi maksaa sinulle silmänräpäyksessä.

Turvallisempi sinulle ja yrityksellesi

Kun käytät PayPal.Me-palvelua yritystoimintaan, hyödyt yhdessä asiakkaasi kanssa myyjien ja ostajien suojausohjelmistamme. Turvallisempi kaikille.

Hanki oma PayPal.Me-linkkisi tänään.

PayPal.Me on nopea, helppo ja turvallisempi tapa, jolla ystäväsi, perheenjäsenesi tai asiakkaasi voivat maksaa sinulle takaisin.

Luo linkkisi nyt