Om du godkänner cookies använder vi dem för att förbättra och anpassa din upplevelse och göra det möjligt för våra partners att visa dig anpassade PayPal-annonser när du besöker andra webbplatser. Hantera cookies och ta reda på mer

Mitt PayPal.Me

Hjälp andra veta att det är dig som de betalar.

Skapa din länk, dela den och börja ta emot pengar. Dela en nota med vänner eller ta emot betalningar från kunder. Vem som helst kan använda den.

Skapa din egen PayPal.Me-länk
För dig
Dela länken till din PayPal.Me-sida med vänner och familj. Det har aldrig varit enklare att dela en nota, bidra till en present eller betala en tillbaka till en vän.
När du frilansar
Nu behövs inte fakturor eller pinsamma betalningspåminnelser, vare sig du skapar webbplatser eller designar smycken. Bara dela en länk och få betalt.
För ditt företag
Låt dina kunder lägga beställningar eller boka dina tjänster genom att bara följa en länk. Och med ett företagskonto kan du dra nytta av vårt säljarskydd.

Så här fungerar PayPal.Me

1
Välj din egen länk.

Skapa din egen PayPal.Me-länk och dela den direkt med vem som helst – vänner, kunder eller samarbetspartner.

Om du inte redan har ett PayPal-konto kan du registrera dig snabbt och kostnadsfritt. Och du kan börja ta emot pengar från vem som helst på ett ögonblick.

2
Dela enkelt din länk.

Dela din PayPal.Me-länk hur du vill. I mejl, sms, livechatt eller till och med på ditt visitkort.

3
Få betalt riktigt snabbt.

Vänner, släkt eller kunder kan klicka på länken och ange valfritt belopp, så är det klart. Pengarna sätts normalt in på ditt PayPal-konto inom några sekunder.

Varför ska jag använda PayPal.Me?

Ju smidigare, desto bättre

Inget är enklare än ett klick. Dessutom är det ett bra sätt att påminna någon som ska betala dig. Dela bara din länk så är det färdigt.

Du kan be vem som helst

Vem har tid att skriva en check eller ställa in en komplicerad banköverföring? Med PayPal.Me kan alla som har ett PayPal-konto betala dig på ett ögonblick.

Tryggare för dig och ditt företag

När du använder PayPal.Me för företag kan du och dina kunder dra nytta av våra skyddsprogram. Tryggare för alla.

Skapa din egen PayPal.Me-länk nu.

PayPal.Me är ett snabbt, enkelt och tryggt sätt för dina vänner, familj eller kunder att betala tillbaka.

Skapa din länk nu