Ha elfogadja a sütiket, javítjuk és személyre szabjuk a vásárlói élményét, és lehetővé tesszük partnereink számára, hogy testre szabott PayPal-hirdetéseket mutassanak Önnek, amikor más webhelyekre látogat. Sütik kezelése és további információk

Saját PayPal.Me

Segítsen másoknak, hogy tudják – Önnek fizetnek.

Hozza létre hivatkozását, ossza meg, és máris fogadhat pénzt. Rendezheti a számlát barátaival, vagy kifizetést fogadhat ügyfeleitől. Bárki használhatja.

PayPal.Me-hivatkozás létrehozása
Önnek
Ossza meg PayPal.Me-oldalának hivatkozását barátaival és családtagjaival; így pofonegyszerű rendezni a számlát, összedobni egy közös ajándék árát vagy megadni a tartozást egy barátnak.
Szabadúszó tevékenységéhez
Akár webhelyeket tervez, akár az interneten árulja műveit, a számlák és a kínos fizetési emlékeztetők már a múlté. Egy hivatkozás egyszerű megosztásával máris megkaphatja pénzét.
Vállalkozása számára
Ügyfelei megrendelést adhatnak le vagy szolgáltatást foglalhatnak egyszerűen a hivatkozás követésével. Ráadásul az Üzleti számla mellé jár az Értékesítői védelem is.

Hogyan működik a PayPal.Me?

1
Válassza ki saját hivatkozását.

Hozza létre saját PayPal.Me-hivatkozását, és máris megoszthatja bárkivel: barátokkal, ügyfelekkel, partnerekkel.

Ha még nincs PayPal-számlája, gyorsan és ingyenesen regisztrálhat. Ezt követően másodperceken belül fogadhat pénzt bárkitől.

2
A hivatkozását könnyedén megoszthatja.

Sokféle módon megoszthatja PayPal.Me-hivatkozását. Elküldheti e-mailben, SMS-ben, chaten keresztül vagy névjegyén.

3
Pillanatok alatt megkaphatja pénzét.

A hivatkozás elérhető az ismerősei, családtagjai vagy ügyfelei számára; bármilyen összeget megadhatnak, és már készen is van. A pénz általában másodperceken belül megjelenik a PayPal-számláján.

Miért érdemes használni a PayPal.Me szolgáltatást?

Hátradőlhet.

Egyetlen kattintásnál nincs egyszerűbb fizetési mód. Ráadásul remek módja annak, hogy emlékeztesse a másik felet, hogy várja a pénzt. Egyszerűen ossza meg a hivatkozást, és már készen is van.

Bárkitől kérhet kifizetést

Kinek van manapság ideje bonyolult banki átutalási megbízást kitölteni? A PayPal.Me segítségével bárki pillanatok alatt fizethet Önnek, akinek van PayPal-számlája.

Ön és vállalkozása számára is biztonságosabb megoldás.

Ha vállalkozóként használja a PayPal.Me szolgáltatást, Ön és ügyfelei is élvezhetik a PayPal Vásárlói és Értékesítői védelem szolgáltatásait. Nagyobb biztonságot nyújt mindenkinek.

Foglalja le még ma saját PayPal.Me-hivatkozását.

A PayPal.Me gyors, könnyű és biztonságosabb módja annak, hogy ismerősei, családtagjai vagy ügyfelei kifizessék a tartozásukat.

Hivatkozás létrehozása most