Αν δεχτείτε τα cookies, θα τα χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας, και για να δώσουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να σας δείχνουν εξατομικευμένες διαφημίσεις PayPal όταν επισκέπτεστε άλλες σελίδες. Διαχειριστείτε τα cookies και μάθετε περισσότερα

Το PayPal.Me μου

Βοηθήστε τους άλλους να μάθουν ότι εσείς είστε ο αποδέκτης των χρημάτων τους.

Δημιουργήστε τον σύνδεσμό σας, κοινοποιήστε τον και αρχίστε να λαμβάνετε χρήματα. Μοιραστείτε έναν λογαριασμό με τους φίλους σας ή δεχθείτε πληρωμές από πελάτες. Ο καθένας μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Δημιουργία PayPal.Me
Για εσάς
Κοινοποιήστε τον σύνδεσμο της προσωπικής σας σελίδας PayPal.Me στους φίλους και την οικογένειά σας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να μοιραστείτε έναν λογαριασμό, να συνεισφέρετε σε ένα δώρο ή να επιστρέψετε χρήματα σε έναν φίλο σας.
Για την δραστηριότητά σας ως ελεύθερου επαγγελματία
Είτε σχεδιάζετε τοποθεσίες Web είτε πουλάτε τις δημιουργίες σας στο Internet, τα τιμολόγια ή οι αμήχανες υπενθυμίσεις για λήψη πληρωμών ανήκουν στο παρελθόν. Απλώς κοινοποιήστε τον σύνδεσμό σας και λάβετε την πληρωμή σας.
Για την επιχείρησή σας
Επιτρέψτε στους πελάτες σας να εξασφαλίσουν τις παραγγελίες τους ή να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες σας, ακολουθώντας απλώς έναν σύνδεσμο. Επίσης, με τον επιχειρηματικό λογαριασμό σας επωφελείστε από την Προστασία πωλητή.

Τρόπος λειτουργίας του PayPal.Me

1
Επιλέξτε τον προσωπικό σας σύνδεσμο.

Δημιουργήστε τον προσωπικό σας σύνδεσμο PayPal.Me και κοινοποιήστε τον αμέσως σε όλο τον κόσμο: φίλους, πελάτες και συνεργάτες.

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, η εγγραφή μπορεί να γίνει γρήγορα και είναι δωρεάν. Μπορείτε να αρχίσετε να δέχεστε χρήματα από οποιοδήποτε άτομο εντός λίγων λεπτών.

2
Κοινοποιήστε τον σύνδεσμό σας με ευκολία.

Κοινοποιήστε τον προσωπικό σας σύνδεσμο PayPal.Me με τον τρόπο που θέλετε. Χρησιμοποιήστε email, μήνυμα κειμένου, συνομιλία ή ακόμα και την επαγγελματική κάρτα σας.

3
Λάβετε πληρωμές με πραγματικά εύκολο τρόπο.

Οι φίλοι, η οικογένεια και οι πελάτες σας μπορούν να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο, να πληκτρολογήσουν οποιοδήποτε ποσό και αυτό είναι όλο. Τα χρήματα μεταφέρονται στον λογαριασμό PayPal συνήθως εντός δευτερολέπτων.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω το PayPal.Me;

Είναι εύκολο

Η απλότητα είναι το παν. Επίσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπενθυμίσετε στους άλλους ότι περιμένετε μια πληρωμή. Απλώς κοινοποιήστε τον σύνδεσμό σας και είστε έτοιμοι.

Ρωτήστε όποιον θέλετε

Ποιος έχει πλέον χρόνο για να γράφει επιταγές ή να ασχολείται με περίπλοκα τραπεζικά εμβάσματα; Με το PayPal.Me, μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες πληρωμές από οποιοδήποτε άτομο διαθέτει λογαριασμό PayPal.

Με μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς και την επιχείρησή σας

Όταν χρησιμοποιείτε το PayPal.Me για την επιχείρησή σας, επωφελείστε τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας από τα προγράμματα προστασίας αγορών ή πωλητών που προσφέρουμε. Μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους.

Αποκτήστε τον σύνδεσμο PayPal.Me τώρα.

Το PayPal.Me αποτελεί έναν γρήγορο, εύκολο και πιο ασφαλή τρόπο για τους φίλους, την οικογένεια και τους πελάτες σας, όταν θέλουν να σας στείλουν πληρωμές.

Δημιουργία συνδέσμου τώρα