Hvis du accepterer cookies, bruger vi dem til at forbedre og tilpasse din oplevelse og gøre det muligt for vores partnere at vise dig tilpassede PayPal-annoncer, når du besøger andre websteder. Administrer cookies, og få mere at vide.

Mit PayPal.Me

Sørg for, at andre ved, at det er dig, de betaler.

Opret dit link, del det, og begynd at modtage penge. Del en regning med dine venner, eller modtag betalinger fra kunder. Hvem som helst kan bruge det.

Opret dit eget PayPal.Me-link
Til dig
Det har aldrig været nemmere at dele dit PayPal.Me-link med venner og familie for at dele en regning, give tilskud til en gave eller betale en ven tilbage.
Til din freelanceaktivitet
Fakturaer eller akavede betalingspåmindelser er gammeldags, uanset om du udvikler websteder eller sælger dine kreationer online. Du skal bare dele dit link, så kan du få betaling hurtigere.
Til din virksomhed
Lad dine kunder sikre en bestilling eller reservere dine tjenester ved bare at følge et link. Og med din erhvervskonto kan du drage fordel af vores sælgerbeskyttelse.

Sådan fungerer PayPal.Me

1
Opret dit eget link.

Opret dit eget PayPal.Me-link, og del det med det samme med hvem som helst: venner, kunder eller samarbejdspartnere.

Hvis du ikke allerede har en PayPal-konto, kan du oprette en hurtigt og gratis. Og du kan begynde at tage imod penge fra hvem som helst med samme.

2
Det er nemt at dele dit link.

Vælg selv, hvordan du vil dele dit PayPal.Me-link. Du kan dele linket via e-mail, sms, chat eller endda skrive det på dit visitkort.

3
Bliv betalt, lynhurtigt.

Venner, familie eller kunder kan følge linket og indtaste et beløb – så let er det. Pengene går som regel ind på din PayPal-konto inden for nogle få sekunder.

Hvorfor skal jeg bruge PayPal.Me?

Det er nemt

Det bliver ikke enklere end et enkelt klik. Og det er en fantastisk måde at minde folk om, at du venter på deres betaling. Du skal bare dele dit link og vente på betalingen.

Spørg hvem som helst

Hvem har tid til at skrive en check eller oprette en bankoverførsel? Med PayPal.Me kan alle med en PayPal-konto betale dig med det samme.

Trygt for dig og din virksomhed

Når du bruger PayPal.Me til din virksomhed, kan du og dine kunder være dækket af vores sælger- og køberbeskyttelse. Større sikkerhed for alle.

Opret dit PayPal.Me-link i dag.

Det er hurtigt, nemt og sikkert for din familie, dine venner og kunder at betale dig via PayPal.Me.

Opret link nu