Laat anderen weten aan wie ze betalen.

Maak en deel je link en begin met het ontvangen van geld. Deel een rekening met vrienden of accepteer betalingen van klanten. Iedereen kan het gebruiken.

Maak je PayPal.Me-link
Voor jou
Deel je PayPal.Me-paginalink met vrienden en familie: het was nog nooit zo eenvoudig om samen voor het diner te betalen, bij te dragen aan een cadeau of een vriend terug te betalen.
Voor je activiteiten als freelancer
Of je nu websites ontwerpt of online je eigen creaties verkoopt, facturen of ongemakkelijke betalingsherinneringen zijn verleden tijd. Je hoeft alleen je link te delen als je een betaling wilt ontvangen.
Voor je bedrijf
Laat je klanten eenvoudig via een link bestellen of reserveren. Met je zakelijke rekening profiteer je van onze Verkopersbescherming.

Hoe werkt PayPal.Me

1
Kies je eigen link.

Maak je eigen PayPal.Me-link en deel deze met vrienden, klanten of partners.

Als je nog geen PayPal-rekening hebt, kun je deze snel en gratis openen. Binnen enkele seconden kun je al geld accepteren van anderen.

2
Deel je link op eenvoudige wijze.

Deel je PayPal.Me-link hoe je wilt. In een e-mail, sms-bericht, via een chat of zelfs op je visitekaartje.

3
Ontvang je geld razendsnel.

Vrienden, familie of klanten kunnen de link volgen en hoeven alleen een bedrag in te voeren. Het geld staat doorgaans binnen enkele seconden op je PayPal-rekening.

Waarom zou ik PayPal.Me gebruiken?

Gemak dient de mens

Dit is een zeer eenvoudige methode. Bovendien is het een goede manier om iemand eraan te herinneren dat je op zijn betaling wacht. Je hoeft alleen je link te delen en klaar is Kees.

Je kunt iedereen om geld verzoeken

Wie heeft er tegenwoordig nog tijd om een cheque uit te schrijven of een ingewikkelde bankoverschrijving in te stellen? Met PayPal.Me kan iedereen met een PayPal-rekening je in een oogwenk betalen.

Dit is veiliger voor jou en je bedrijf

Wanneer je PayPal.Me gebruikt voor zakelijke activiteiten, profiteren jij en je klanten van onze beschermingsprogramma's. Veiliger voor iedereen.

Maak vandaag je PayPal.Me-link.

PayPal.Me is een snelle, eenvoudige en veiligere manier voor vrienden, familie of klanten om je terug te betalen.

Maak nu je link