Vanlige spørsmål om One TouchTM

Hva er One TouchTM?

One TouchTM er en PayPal­-funksjon som du kan aktivere for å kunne betale raskere, samtidig som du holder betalingsinformasjonen din sikker. Når du logger på PayPal fra mobiltelefonen eller fra en stasjonær datamaskin, et nettbrett eller en bærbar datamaskin, kan du velge å forbli logget på PayPal for å kunne betale enklere og raskere hos alle forhandlere som tilbyr tjenesten. Når du har valgt å forbli pålogget, slipper du å logge på igjen når du betaler med PayPal fra samme enhet og nettleser i framtiden.

Hvilke fordeler innebærer tjenesten for meg?

Når du aktiverer One TouchTM, slipper du å logge på PayPal på nytt når du skal betale, du kommer direkte til betalingssiden og kan fullføre betalingen med en gang. Det sparer deg for bryet med å huske og oppgi passordet ditt. Av sikkerhetsgrunner ber vi deg alltid om å logge på når du oppdaterer den personlige eller økonomiske kontoinformasjonen din på PayPal.

Hvordan hjelper PayPal til med å beskytte betalingsinformasjonen min når jeg bruker One TouchTM?

PayPal er kjent for sin førsteklasses kjøperbeskyttelse, og den samme beskyttelsen gjelder for One TouchTM. PayPal deler ikke betalingsinformasjonen din med forhandlere når du handler.

    Sikkerhetsanbefalinger for One TouchTM:
  • Du må bruke den samme enheten og nettleseren for å bruke One TouchTM.
  • Funksjonen er begrenset for å beskytte deg. For øyeblikket kan du for eksempel foreta betalinger, men du kan ikke overføre penger eller få tilgang til PayPal-innstillingene dine fra skjermbildet for PayPal-betaling. Dette bidrar til å forhindre at andre personer som kan få tilgang til denne enheten, får tilgang til sensitiv informasjon.
  • Hvis du bruker One TouchTM, må du ikke dele enheten din med andre før du har deaktivert tjenesten eller logget ut, og du må umiddelbart rapportere det til oss hvis enheten blir stjålet.

Hva om telefonen min blir borte eller stjålet?

Hvis telefonen din skulle blir stjålet, må du logge på PayPal-kontoen din og endre sikkerhetsinnstillingene under Profil, eller ringe kundeservice, slik at vi kan beskytte PayPal-kontoen din mot uautorisert bruk.

Hva om jeg bruker en offentlig tilgjengelig datamaskin?

For å unngå misbruk av PayPal­-kontoen din, må du bare aktivere One TouchTM på din personlige enhet eller datamaskin, og ikke på offentlig tilgjengelige eller delte datamaskiner eller enheter.

Må jeg fortsatt godkjenne og registrere meg hos alle individuelle forhandlere?

Du behøver bare å verifisere og godkjenne bruk av One TouchTM på nettstedet eller appen til den første forhandleren du handler hos på denne enheten og nettleseren for å bruke One TouchTM-­funksjonen. Hvis du bruker samme enhet og nettleser, vil du ikke bli bedt om å logge deg på igjen på tusenvis av nettsteder som godtar PayPal. Vi ber deg alltid om å logge på når du oppdaterer den personlige eller økonomiske kontoinformasjonen din på PayPal.

Hvordan aktiverer jeg tjenesten?

Det er enkelt. Du kan velge «Forbli pålogget for å kunne betale raskere» når du betaler med PayPal ved første pålogging. Dette aktiverer One TouchTM for den bestemte enheten og nettleseren. Deretter behøver du ikke å logge på igjen når du handler på mange nettsteder fra samme enhet og nettleser.

Hvordan deaktiverer jeg funksjonen?

Du kan enkelt deaktivere One TouchTM i PayPal­-kontoen din. Bare gå til profilen din på PayPal.no, klikk på kategorien Sikkerhet, og endre deretter alternativet «Forbli logget på for å betale raskere». Bedriftskontobrukere kan deaktivere ved å klikke på Profil­ikonet og velge «Logg av alle enheter» i rullegardinmenyen.

    Andre alternative metoder for å deaktivere/oppheve One TouchTM er:
  • Ring PayPals kundeservice.
  • Slett informasjonskapsler.
  • PayPal opphever samtykket når du endrer passord.
  • PayPal kan kreve pålogging ved mistenkelig aktivitet på kontoen, eller hvis en transaksjon har høyere risiko.
  • Du kan slå den av i innstillingene på PayPal-kontoen på nettet.

Hva gjør PayPal for å hjelpe hvis jeg har et problem med mitt kjøp på nettet?

Når du betaler med PayPal på nettet, vil ikke PayPals kjøperbeskyttelse bli påvirket av denne funksjonen, og vil fortsette å gjelde for kjøpene dine som oppfyller betingelsene. Hvis du ikke mottar en vare, eller den ikke er som beskrevet, og du overholder vilkårene, vil vi refundere deg for hele beløpet for varen pluss frakt­ og emballasjekostnader.

    Betingelser for PayPals kjøperbeskyttelse:
  • Betal for varen med PayPal.
  • Sørg for at PayPal-kontoen din har god anseelse.
  • Betal for varen med én betaling. Varer som er kjøpt med flere delbetalinger, er ikke dekket.
  • Hvis en vare, som oppfyller betingelsene, som du har kjøpt på nettet, ikke ankommer eller ikke samsvarer med selgerens beskrivelse, må du gi selgeren beskjed om at det er et problem med transaksjonen ved å åpne en tvist i løsningssenteret innen tidsfristen som er angitt i transaksjonsdetaljene. Hvis saken fortsatt er uløst etter dette, kan du eskalere tvisten til et krav innen 20 dager etter datoen da du åpnet tvisten.

Hvis transaksjonen oppfyller betingelsene for PayPals kjøperbeskyttelse, dekkes den fulle kjøpesummen pluss de opprinnelige frakt­ og emballasjekostnadene. Du kan rapportere problemet i PayPals løsningssenter. Vær oppmerksom på at enkelte kjøp, blant annet kjøretøy i kategorien «Motorer», kapitalvarer i kategorien «Bedrift og industri» på eBay.com og fast eiendom ikke dekkes av PayPals kjøperbeskyttelse. Se brukeravtalen for å få mer informasjon om PayPals kjøperbeskyttelse. Her finner du også informasjon om betingelser og unntak. Du finner brukeravtalen ved å klikke på «Juridisk» eller «Juridiske avtaler» på enhver PayPal­-side.

Kan jeg bestemme hvilke forhandlere jeg vil aktivere tjenesten for?

Du kan ikke bestemme hvilke forhandlere du registrerer deg for. Når du har aktivert One TouchTM, forblir du pålogget på den samme enheten og i den samme nettleseren hos alle forhandlere som tilbyr tjenesten, med mindre du deaktiverer tjenesten eller den blir deaktivert av PayPal.

Hva skjer hvis jeg handler på en mobilenhet eller datamaskin som er pålogget One TouchTM, men som ikke er min?

Hvis du handler fra en mobilenhet som ikke er din egen, kan du bare klikke på «Ikke meg»-lenken for å logge av PayPal og logge deg på igjen med din egen konto. Hvis du prøver å gå videre med kjøpet med en konto som ikke er din, vil du foreta en uautorisert betaling. Det er forbudt. Hvis du gjør dette ved et uhell, vil du i de fleste tilfeller ikke kunne avslutte kjøpet. Kontakt imidlertid kundeserviceteamet umiddelbart, slik at vi kan hjelpe den virkelige PayPal-kontoinnehaveren og forhandleren å ordne opp i dette.

Hva om jeg deler enheten eller datamaskinen min med andre brukere?

Du burde ikke dele enheten din hvis du bruker One TouchTM, eller alltid passe på å logge ut før du deler den.