Συχνές ερωτήσεις για το PayPal One Touch

Τι είναι το One TouchTM;

Το One TouchTM είναι μια προαιρετική δυνατότητα της PayPal που σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε γρηγορότερα τις αγορές σας. Όταν συνδέεστε στην PayPal με το κινητό σας τηλέφωνο ή από επιτραπέζιο υπολογιστή, tablet ή φορητό υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στην PayPal για ευκολότερη και γρηγορότερη ολοκλήρωση αγορών με όλους τους προμηθευτές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αν επιλέξετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι όταν πληρώνετε μέσω PayPal, η διαδικασία σύνδεσης στην PayPal θα παραλείπεται σε μελλοντικές αγορές, εφόσον χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης.

Γιατί πρέπει να ενεργοποιήσω το One TouchTM;

Η ενεργοποίηση του One TouchTM σάς επιτρέπει να παραλείπετε την οθόνη σύνδεσης στην PayPal κατά την εκτέλεση αγορών μέσω PayPal, ούτως ώστε να μεταβαίνετε απευθείας στη σελίδα πληρωμών και να ολοκληρώνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, σας απαλλάσσει από το να πρέπει να θυμάστε και να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που εκτελείτε αγορές. Για λόγους ασφαλείας, θα σας ζητείται να συνδεθείτε κάθε φορά που ενημερώνετε τα προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία που έχετε καταχωρίσει στην PayPal.

Πώς προστατεύει η PayPal τα οικονομικά στοιχεία μου όταν χρησιμοποιώ το One Touch TM;

Η PayPal είναι γνωστή για τα κορυφαία εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανίχνευση απάτης, τα οποία χρησιμοποιούνται επίσης από το One TouchTM.

    Η PayPal συνιστά τα παρακάτω μέτρα ασφαλείας, ειδικά κατά τη χρήση του One TouchTM:
  • Πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ίδιο συνδυασμό συσκευής και προγράμματος περιήγησης κάθε φορά για να χρησιμοποιείτε το One TouchTM
  • Η λειτουργικότητα είναι περιορισμένη για τη δική σας προστασία. Για παράδειγμα, επί του παρόντος μπορείτε να εκτελείτε πληρωμές, αλλά δεν μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις PayPal από την οθόνη πληρωμών της PayPal. Αυτή η ρύθμιση βοηθά στην αποτροπή της πρόσβασης τρίτων ατόμων στη συσκευή σας και την απόσπαση ευαίσθητων πληροφοριών.
  • Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας από κοινού αν χρησιμοποιείτε το One TouchTM και πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως σε περίπτωσης κλοπής της συσκευής σας

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του τηλεφώνου μου;

Σε περίπτωση κλοπής του τηλεφώνου σας, καλέστε την Εξυπηρέτηση πελατών για να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τον λογαριασμό PayPal σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Επίσης, συνδεθείτε στον λογαριασμό PayPal και αλλάξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας στην ενότητα Προφίλ.

Τι θα συμβεί αν χρησιμοποιώ δημόσιο υπολογιστή;

Πρέπει να ενεργοποιείτε το One TouchTM μόνο στην προσωπική συσκευή ή τον προσωπικό υπολογιστή σας και όχι σε δημόσιο ή κοινόχρηστο υπολογιστή ή συσκευή, προκειμένου να αποφύγετε την κατάχρηση του λογαριασμού PayPal.

Πρέπει να εγγράφομαι στο One TouchTM για κάθε μεμονωμένο προμηθευτή;

Όχι. Ο έλεγχος ταυτότητας και η εξουσιοδότηση χρήσης του One TouchTM πραγματοποιείται μόνο στην τοποθεσία ή την εφαρμογή του πρώτου προμηθευτή που διαθέτει τη λειτουργικότητα One TouchTM την οποία θα επισκεφθείτε χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη συσκευή και πρόγραμμα περιήγησης. Αν χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης κάθε φορά, δεν θα σας ζητείται να συνδέεστε σε τοποθεσίες που δέχονται πληρωμές μέσω PayPal. Ωστόσο, αν ενημερώσετε τα προσωπικά ή οικονομικά σας στοιχεία στην PayPal, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το One TouchTM;

Είναι εύκολο. Μπορείτε να επιλέξετε «Διατήρηση σύνδεσης για γρηγορότερες αγορές» κατά την ολοκλήρωση αγορών με την PayPal στην αρχική σύνδεση. Αυτή η ενέργεια ενεργοποιεί το One TouchTM για τη συγκεκριμένη συσκευή και το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης. Δεν θα σας ζητείται να συνδεθείτε αν χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης κάθε φορά που εκτελείτε αγορές σε τοποθεσίες Web που δέχονται πληρωμές μέσω PayPal.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το One TouchTM;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε εύκολα το One TouchTM εντός του λογαριασμού PayPal. Απλώς συνδεθείτε στη διεύθυνση www.paypal.com και μεταβείτε στο Προφίλ σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια και έπειτα επεξεργαστείτε την επιλογή «Διατήρηση σύνδεσης για γρηγορότερες αγορές». Οι χρήστες επιχειρηματικών λογαριασμών μπορούν να απενεργοποιήσουν το One TouchTM κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Προφίλ και επιλέγοντας το στοιχείο «Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές» από το αναπτυσσόμενο μενού.

    Άλλες εναλλακτικές μέθοδοι απενεργοποίησης ή ανάκλησης του One TouchTM περιλαμβάνουν τις ακόλουθες επιλογές:
  • Κλήση της Εξυπηρέτησης πελατών PayPal
  • Καθαρισμός των cookies
  • Κατά την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης, η PayPal ανακαλεί αυτόματα τη συναίνεση
  • Η PayPal μπορεί να επιβάλλει την «Εμφάνιση του παραθύρου σύνδεσης» για ύποπτη δραστηριότητα ή σε περίπτωση που μια συναλλαγή είναι υψηλότερου κινδύνου
  • Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού PayPal

Πώς μπορεί να με βοηθήσει η PayPal αν αντιμετωπίσω προβλήματα κατά την εκτέλεση μιας αγοράς στο Internet;

Όταν πληρώνετε στο Internet μέσω PayPal, η Προστασία αγοραστή PayPal δεν θα επηρεαστεί από το One TouchTM και θα εξακολουθήσει να ισχύει για τις αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αν ένα στοιχείο δεν παραδοθεί ή διαφέρει σημαντικά από την περιγραφή του και εσείς συμμορφώνεστε με τους όρους, θα σας επιστρέψουμε ολόκληρη την αξία του στοιχείου συν τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας.

    Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για Προστασία αγοραστή PayPal:
  • Χρησιμοποιήστε την PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας
  • Διατηρήστε τον λογαριασμό PayPal σε καλή κατάσταση
  • Πληρώστε για το στοιχείο με μία πληρωμή. Τα στοιχεία που αγοράζετε με πολλαπλές πληρωμές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις
  • Αν το έγκυρο στοιχείο που αγοράσατε στο Internet δεν παραδοθεί ή δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του πωλητή, ενημερώστε τον πωλητή σχετικά με την προβληματική συναλλαγή ανοίγοντας μια αμφισβήτηση στο Κέντρο επίλυσης διαφορών εντός της προθεσμίας που αναφέρεται στις λεπτομέρειες της συναλλαγής. Στη συνέχεια και εφόσον το ζήτημα εξακολουθεί να μην έχει επιλυθεί, μπορείτε να κλιμακώσετε την αμφισβήτηση σε αξίωση εντός 20 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αμφισβήτησης

Αν η συναλλαγή σας πληροί τις προϋποθέσεις για Προστασία αγοραστή PayPal, καλύπτεστε για ολόκληρη την τιμή αγοράς συν τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας. Μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημά σας στο Κέντρο επίλυσης διαφορών της PayPal. Υπενθυμίζεται ότι ορισμένες αγορές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για Προστασία αγοραστή PayPal. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Προστασία αγοραστή PayPal και για να δείτε μια πλήρη λίστα των προϋποθέσεων και εξαιρέσεων καταλληλότητας, διαβάστε τη Συμφωνία χρήστη. Μπορείτε να βρείτε τη Συμφωνία χρήστη κάνοντας κλικ στην επιλογή Νομικό Περιεχόμενο στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας της PayPal.

Μπορώ να ελέγξω για ποιους προμηθευτές ενεργοποιώ το One TouchTM ;

Όχι, δεν μπορείτε να ελέγξετε για ποιους προμηθευτές θα εγγραφείτε στο One TouchTM. Εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας για το One TouchTM, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι αν χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή και το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης κάθε φορά και για όλους τους προμηθευτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, εκτός αν το απενεργοποιήσετε εσείς ή απενεργοποιηθεί από την PayPal.

Τι θα συμβεί αν εκτελώ αγορές από κινητή συσκευή ή υπολογιστή συνδεδεμένο στο One TouchTM που δεν είναι δικός μου;

Αν εκτελείτε αγορές από μια κινητή συσκευή που δεν είναι δική σας, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Δεν ήμουν εγώ» για να αποσυνδεθείτε από την PayPal και να συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας τον δικό σας λογαριασμό. Αν επιχειρήσετε να προχωρήσετε στην αγορά χρησιμοποιώντας λογαριασμό που δεν είναι δικός σας, θα προβείτε σε μη εξουσιοδοτημένη πληρωμή, η οποία απαγορεύεται. Αν προβείτε σε αυτήν την ενέργεια κατά λάθος, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά. Ωστόσο, επικοινωνήστε αμέσως με την Εξυπηρέτηση πελατών για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον πραγματικό κάτοχο του λογαριασμού PayPal και τον προμηθευτή να επιλύσουν το ζήτημα.

Τι θα συμβεί αν χρησιμοποιώ τη συσκευή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή από κοινού με άλλους χρήστες;

Μην μοιράζεστε τη συσκευή σας αν χρησιμοποιείτε το One TouchTM. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το One TouchTM ανά πάσα στιγμή.