Hvad er PayPal Mobile Money Service med M-PESA?

PayPal Mobile Money Service med M-PESA er en tjeneste til overførsel af penge for PayPal- og M-PESA-kunder, leveret TransferTo i samarbejde med Safaricom og PayPal.

For at være kvalificeret skal du have en gyldig kenyansk PayPal- og M-PESA-konto. Når du tilmelder dig tjenesten, tilknytter du dine to konti og vil være i stand til at flytte dine penge fra den ene til den anden.

Hvordan overfører jeg penge fra PayPal til min M-PESA-konto?

 1. Når du har gennemført registreringen, skal du klikke på Overfør.
 2. Din tilgængelige saldo vil blive vist. Du vil kun kunne overføre penge op til den tilgængelige USD-saldo, der er vist på din PayPal-konto. Hvis du har en saldo på din PayPal-konto i en anden valuta, skal du logge på din PayPal-konto på paypal.com/ke og veksle pengene til USD.
 3. Indtast det beløb, du vil overføre fra din PayPal-konto, i USD.
 4. Du omdirigeres til en side, der viser beløbet, der modtages i KES, den vekselkurs, der bruges til valutaomregningen, og den forventede behandlingstid.
 5. Bekræft og gennemfør pengeoverførslen.

Når du har bekræftet betalingen, tager det mellem to timer og tre kalenderdage at behandle overførslen fra din PayPal-konto til din M-PESA-konto afhængigt af overførselsbeløbet. Den forventede behandlingstid bliver vist, før du bekræfter betalingen.

Hvordan indsætter jeg penge på min PayPal-konto ved hjælp af min M-PESA-saldo?
 1. Når du har gennemført registreringen, skal du klikke på Optankning.
 2. Indtast det beløb, du vil indsætte, i USD, og klik på Beregn for at få det tilsvarende beløb i KES. Dette er det beløb i KES, du har brug for at overføre fra din M-PESA-konto. Vekselkursen vises på den samme side.
 3. Gå ind i M-PESA-menuen, og vælg Lipa na M-PESA og derefter Betal regninger.
 4. Indtast virksomhedsnummer 800088.
 5. Indtast dit telefonnummer som kontonummeret.
 6. Indtast din pinkode til M-PESA, og klik på Send.
 7. Brug din nyoptankede saldo til nemt og trygt at handle på nettet eller betale med PayPal.
Optankninger af din PayPal-konto behandles normalt i realtid, men det kan tage op til 4 timer. Hvis din PayPal-saldo ikke er i USD, skal du logge på din PayPal-konto for at bekræfte anmodningen om at tanke op.