Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Hvorfor kan jeg ikke længere sende betalinger til mine venners eller min families erhvervskonti?

Pr. den 31. oktober kan erhvervskonti ikke længere modtage betalinger til venner og familie (også kendt som personlige betalinger). Dette betyder, at alle p-2-p-betalinger, der modtages af erhvervskonti, vil være betalinger for varer og tjenesteydelser. Denne ændring blev foretaget af følgende årsager:

  • For at sikre, at der ved kvalificerede køb ydes beskyttelse for både kunder og forhandlere via PayPals  programmer til køber- og sælgerbeskyttelse, hvis der skulle opstå et problem.
  • For at hjælpe virksomheder med på ordentlig vis at opbevare data samt adskille personlig indkomst og virksomhedsindkomst.
  • For at reducere risikoen for eventuel kundeforvirring over forskellen mellem betalinger for varer og tjenesteydelser og betalinger til venner og familie.

Hvad er forskellen mellem betalinger til venner og familie og betalinger for varer og tjenesteydelser?

Betalinger for varer og tjenesteydelser er købs- og salgsrelaterede betalinger, f.eks. hvis du køber eller sælger kunst online, eller hvis du skal betale din frisør. Betalinger for varer og tjenesteydelser er dækket af PayPals købsbeskyttelse, som kan beskytte kunden og forhandleren, hvis noget skulle gå galt med et køb, og omfatter et mindre gebyr, der betales af forhandleren. Du bør vælge denne betalingstype, når du betaler en virksomhed, og hvis den person, du betaler, har en erhvervskonto, vælges denne automatisk.    

Betalinger til venner og familie er personlige betalinger to personer imellem, der f.eks. kan bruges til at dele regningen for en middag. Disse betalinger kan foretages uden gebyrer for både afsender og modtager.   

Kan privatkonti stadig modtage betalinger fra venner og familie?

Ja, privatkonti kan stadig modtage betalinger fra venner og familie til personlige formål.  

Hvorfor bør jeg bruge PayPal til p-2-p-betalinger?

PayPal gør det hurtigt, nemt og sikkert at foretage betalinger til privatpersoner og virksomheder næsten hvor som helst i verden, uanset om I sidder ved samme bord eller befinder jer i forskellige lande. Det er nemt at finde den rette modtager og betale takket være PayPals globale tilstedeværelse. Du kan stole på, at din betaling foretages uden risici, takket være PayPals krypterede og sikre teknologi, og fordi du ikke behøver at dele dine betalingsoplysninger, når du betaler. PayPal tilbyder også flere muligheder for at bruge og overføre de penge, du modtager. Du kan bruge din saldo til at shoppe på nettet eller i butikker, investere eller til at betale en anden, eller du kan hurtigt overføre pengene til din bankkonto.  

Derudover er kvalificerede betalinger for varer og tjenesteydelser dækket af PayPals købsbeskyttelse, der sikrer dig og dine forhandlere, hvis der skulle gå noget galt med et køb. Ydermere giver PayPal dig mulighed for hurtigt at opkræve betalinger fra dine kunder og bruge deres foretrukne betalingsmetode. betalingskort, bankkonto eller PayPal-saldo.  

Hvad er dækket af købsbeskyttelse?

Købsbeskyttelse beskytter kunder mod at tabe penge ifb.m. køb, der ikke går efter planen, og dækker disse problemer:

  • Varer, der ikke modtages af kunden.
  • Varer, der modtages, men som afviger væsentlig fra det forventede. 
  • Varer, der modtages, men som er gået i stykker.
  • Varer, der modtages, men i en anden mængde, end hvad der er betalt for.  

Du kan få mere at vide om vores køber- og sælgerbeskyttelse her.

Flere måder, vi kan hjælpe dig på