Hjælp – Privatkonto
  • Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Hvad er reserver?

En kontoreserve er et beløb, der er afsat på din PayPal-konto for at hjælpe med at sikre, at du er i stand til at opfylde eventuelle forpligtelser, du kan pådrage dig fra en tilbageførsel, et krav eller en banktilbageførsel, hvor der ikke er andre penge til rådighed. Det reserverede beløb tilhører dig stadig, men kan ikke bruges (inkl. overførsel).

Hvis du har en reserve på din konto og modtager en tilbageførsel eller tvist, trækker vi dette beløb på din disponible saldo. Hvis du går konkurs eller holder op med at behandle PayPal-betalinger, bruger vi en reserve til at dække fremtidige tilbageførsler af betalinger, hvis relevant.

Der er to typer reserver, vi kan placere på din virksomheds PayPal-konto: rullende reserver og minimumreserver (en eller kombination af begge på samme tid).

En rullende reserve er en reserve, hvor en procentdel af hver betaling, du modtager hver dag, tilbageholdes og frigives senere på et fast tidspunkt. Din reserve kan f.eks. fastsættes til 10 % og tilbageholdes i en 90-dages rullende periode. Det betyder, at 10 % af de penge, du modtager på dag 1, tilbageholdes og frigives på dag 91, 10 % af de penge, du modtager på dag 2, tilbageholdes indtil dag 92, osv. Rullende reserver er den mest almindelige type reserve.

En minimumreserve er et bestemt minimumsbeløb, som du skal have til rådighed på saldoen for din virksomheds PayPal-konto. Vi tager enten minimumreserven som en procentdel af de penge, der er tilbageholdt, indtil de når et bestemt beløb, eller et engangsbeløb (dette er kendt som en startreserve).

Vi gennemgår reserver inden for 180 dage efter placeringen. Baseret på forbedringer i dine forretningsresultater kan vi fjerne reserven fra din konto eller justere reservebeløbet.

Flere måder, vi kan hjælpe dig på