Hjem
  • Betalinger og overførsler
  • Tvister og begrænsninger
  • Min konto
  • Min E-pung
  • Login og sikkerhed
  • Forhandlerværktøjer

Hvordan føjer jeg mine virksomhedsoplysninger til fakturaen?

Dine virksomhedsoplysninger vises øverst på dine fakturaer og estimater. Du kan vise dit logo, dit virksomhedsnavn, din virksomhedsadresse, dit websted og andre kontaktoplysninger. Hvis du vil føje en ny adresse, e-mailadresse eller et nyt telefonnummer til dine fakturaer, skal du opdatere dine PayPal-profilindstillinger. Når du har føjet disse kontaktoplysninger til din PayPal-konto, skal du gå tilbage til PayPal-fakturering for at opdatere virksomhedsoplysningerne på dine fakturaer.
Konfigurer dine virksomhedsoplysninger.
 
* For folk med privatkonti vil for- og efternavn blive brugt som virksomhedsnavn.

Kan jeg føje et personligt logo til min faktura?
Du kan føje et logo til dine fakturaer i indstillingerne for virksomhedsoplysninger, eller når du opretter en faktura. Du kan tilføje en vilkårlig PNG-, GIF-, BMP- eller JPG-fil på op til 1 MB. Vi ændrer størrelsen på dit logo, så det passer til formatet 250 x 90 (bredde x højde).

Kan jeg oprette fakturaskabeloner?

PayPal-fakturering kommer med skabeloner, der er designet til både tjeneste- og salgsbaserede virksomheder. Hvis du vil spare tid og undgå besvær, kan du oprette dine egne skabeloner med tilpassede vareoplysninger, vilkår og betingelser, bemærkninger, virksomhedsoplysninger og andre muligheder.
Opret nye skabeloner i dine faktureringsindstillinger. Du kan også gemme en ny skabelon fra en nyoprettet faktura. På din computer skal du klikke på pilen, der peger nedad, på knappen Send for at gemme en faktura som en ny skabelon.

Kan jeg gemme tilpassede varer til fremtidig brug?

Du kan gemme varer ved at tilføje dem i afsnittet Varer i dine faktureringsindstillinger. Du kan bruge dem når som helst i dine fremtidige fakturaer.

Hvordan føjer jeg skatter og afgifter til mine fakturaer?

Hvis du vil gemme almindeligt anvendte skatter og afgifter (såsom moms o.lign.) til fremtidige fakturaer, skal du tilføje dem i afsnittet Skatter og afgifter i dine faktureringsindstillinger.

Kan jeg føje mine vilkår og betingelser til en faktura?

Når du opretter en faktura på computeren, skal du klikke på Tilføj vilkår og betingelser under Meddelelse til kunden for at medtage bestemte vilkår, som kunden skal kende. På mobilen skal du trykke på Se flere muligheder for at tilføje dine vilkår og betingelser.

Du kan bruge dette tekstfelt til at de virksomhedsoplysninger, der er juridisk påkrævet. F.eks. skatteoplysninger for kunder, betalingsvilkår, momsnummer eller andre juridiske krav. Bemærk! PayPal erklærer eller garanterer ikke, at PayPal-fakturaer opfylder de lokale juridiske eller lovmæssige krav i dit marked. Det er dit ansvar at medtage alle påkrævede oplysninger i dine fakturaer.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Flere måder, vi kan hjælpe dig på

Hvordan klarer vi os?
Deltag i undersøgelsen