Hvad forhandlerne siger

"Onlinebetaling med PayPal er bare det bedste i verden. Jeg behøver ikke at sidde og vente på, at checken kommer med posten ... Og så er det fuldstændig sikkert."

Dan Pritchett
– LowCarbChocolates.com

Knapper til abonnementer og tilbagevendende fakturering


Hvis du ønsker at fakturere dine kunder regelmæssigt, ændre medlemskabsbetalinger eller tilbyde abonnementstjenester og installationsprogrammer skal du tilføje knappen Abonner på dit website, Se knapfunktioner, som du kan tilpasse.

Abonner

Opret din knap nu

Det er nemt at oprette knappen. Vi giver dig HTML-koden, som du bare skal kopiere og indsætte på dit website. Så kan dine kunder klikke på knappen for at oprette deres abonnementsbetalinger.

  • Tag imod betalinger med betalingskort, hævekort og PayPal-betalinger for abonnementer med det samme.
  • Ingen månedlige gebyrer, oprettelses- eller opsigelsesgebyrer. Kun lave transaktionsgebyrer.

Bemærk: Når du har oprettet dine Abonner-knapper, kan du placere den på dit website for at se, hvordan de ser ud. Men for at knapperne skal virke, skal du have en Premier- eller Erhvervs-konto.

Hvordan bruger du knappen Abonner?

Forestil dig, at du er vild med origami, og at du har dannet en klub for at dele din passion for papirfoldning. Du vil gerne opkræve et mindre månedligt medlemsgebyr, men du orker ikke at bruge tid på at sende regninger ud til klubbens medlemmer hver måned. Ved at have en Abonner-knap gør du det nemt og bekvemt for dine origami-venner at betale automatisk hver måned.

Abonner - eksempel

Opret din knap nu

Få mere ud af dine knapper

Hvis du eller din udvikler vil skrive avancerede funktioner for knappen Abonner, kan du få mere at vide i Integreringscentret.