Hvorfor er min PayPal-konto begrænset?

Hvis din konto er begrænset, sender vi dig en e-mail med årsagen til begrænsningen. Vi fortæller dig altid, hvordan du kan fjerne begrænsningen i Løsningscentret under Trin til fjernelse af begrænsninger.

Hvis du har modtaget en e-mail om, at din konto er begrænset, men du ikke kan se, hvordan du skal fjerne begrænsningen, når du går til Løsningscentret, kan e-mailen være falsk. Hvis du videresender e-mailen til spoof@paypal.com, undersøger vi, om den er falsk. Når du har videresendt e-mailen til os, skal du slette den fra din indbakke. Hvis du har klikket på links eller downloadet vedhæftede filer i en e-mail eller på et websted, du ikke har tillid til, skal du logge på din konto og kontrollere dine betalinger. Du bør også ændre din adgangskode.

Årsager til kontobegrænsninger

Din konto kan blive begrænset, så vi kan sikre os, at den overholder de lovmæssige krav. Hvis du f.eks. anmoder om visse produkter som et betalingskort, skal lokal lovgivning følges, og vi kan begrænse din konto, mens vi arbejder sammen for at opfylde disse krav.

Vi begrænser også din konto, hvis du overtræder vores politik om godkendt brug. Salg af forbudte varer som receptpligtig medicin eller skydevåben er et eksempel på overtrædelse af Politikken om godkendt brug.

Hvis vi har mistanke om, at nogen bruger din konto uden din viden, begrænser vi den for at beskytte dig. Derefter undersøger vi, om der har været mistænkelig aktivitet på kontoen. Vi beder dig som regel om at udføre en eller flere handlinger for at fjerne begrænsningen på din konto.

Vi begrænser også din konto, hvis din kortudsteder giver os besked om, at en anden har brugt dit kort uden din tilladelse, eller hvis din bank giver os besked om, at der er overført penge mellem din PayPal-konto og bankkonto, uden at du har godkendt det.

Din konto kan desuden blive begrænset, hvis dit sælgeromdømme indikerer, at der er en høj risiko forbundet med kontoen. Hvis dine kunder f.eks. opretter mange krav og chargebacks, indikerer det et dårligt sælgeromdømme. Hvis du begynder at sælge en helt ny type vare, f.eks. dyre smykker, eller hvis din typiske salgsvolumen stiger markant, kan vi begrænse din konto, mens vi gennemgår den.


Sådan forbedrer du dit sælgeromdømme

Hvis dine kunder opretter et stigende antal krav og chargebacks, indikerer det et dårligt sælgeromdømme, og det kan medføre, at din konto begrænses. Hvis du følger nogle simple retningslinjer, kan du forbedre dit omdømme og reducere risikoen for begrænsninger. Generelt er vigtigste kommunikation og oplysninger.

Du bør derfor gøre følgende:

  • Vis billeder af dine varer, og hav detaljerede varebeskrivelser.
  • Gør det nemt for kunderne at finde dine regler om forsendelse og returnering.
  • Send bestillinger hurtigt af sted, og spor forsendelser.
  • Svar hurtigt på meddelelser fra kunder.
  • Samarbejd med kunderne for at finde en løsning, hvis der opstår problemer.
  • Send til adressen på siden med betalingsoplysninger.
  • Brug kvalitetsemballage, så varerne ikke bliver beskadiget under forsendelsen.

Hvis du følger disse retningslinjer, kan det være med til at reducere antallet af chargebacks, tvister og utilfredse kunder, hvilket mindsker risikoen for, at din konto begrænses.

Sådan påvirker en begrænsning din konto

Hvis din konto er begrænset, kan du sandsynligvis ikke betale eller overføre penge til andre eller din bankkonto, og du kan opleve, at du ikke kan tage imod betalinger eller sætte penge ind på kontoen. I de fleste tilfælde vil du modtage en e-mail, eller også kan du se en meddelelse i din kontooversigt, før en begrænsning træder i kraft. Hvis du logger på din PayPal-konto og reagerer på meddelelsen, når du modtager den, kan du muligvis undgå begrænsningen.

Hvis du stadig har spørgsmål om adgangen til din konto, skal du kontakte vores kundeservice.