Introduktion

Sælg mere. Accepter PayPal.

Sælg mere, og udvid din kundebase. Lad kunder betale på den måde, de vil. Med Express Checkout sparer de tid, og potentielle kunder bliver til loyale kunder.

Hvorfor PayPal?

 1. Sælg mere.

  Forretninger sælger for gennemsnitligt 14 % mere, når de tilføjer PayPal.1

 2. Forøg konverteringsraten.

  Med Express Checkout kan kunderne betale meget hurtigere, da alle oplysninger i forvejen er gemt hos PayPal. Da det er så nemt, er de mere tilbøjelige til at købe oftere. Gennemsnitligt bruger PayPal-kunder PayPal til mere end halvdelen af deres internetkøb.2

 3. Få nye kunder.

  PayPal har mere end 100 millioner konti verden over. 43 % af nordamerikanske internetkøbere har brugt PayPal, og 24 % af nordamerikanske kunder anser PayPal for deres foretrukne betalingsmåde på internettet.3

 4. Nem at integrere.

  Express Checkout er allerede integreret i mange indkøbsvogne.

Hvad er Express Checkout?

Med Express Checkout kan kunderne betale med meget få trin. Kunderne får mulighed for at bruge de leverings- og betalingsoplysninger, der er gemt hos PayPal, når de betaler, så de ikke skal angive dem igen på dit websted.

Sådan fungerer det.
 1. Når kunderne har valgt de varer, de vil købe, klikker de på betaling med PayPal på dit websted.
 2. De omdirigeres til PayPal, hvor de vælger betalingsmetode og leverings- og faktureringsadresse. Derefter sendes de tilbage til dit websted for at fuldføre købet.
 3. PayPal giver dig automatisk den leveringsadresse, den e-mailadresse og de andre kundeoplysninger, som du skal bruge for at behandle bestillingen.

Med Express Checkout færdiggør køberne deres bestilling på dit websted i stedet for på PayPals websted, så du kan:
 • Få meddelelse om udførte betalinger i realtid

 • Automatisere dine interne forretningsprocesser.

 • Sikre, at købere kommer til den sidste bekræftelsesside

 • Blive informeret om, at køberens adresse er bekræftet, og sikre, at du er kvalificeret til dækning under PayPals Sælgerbeskyttelsespolitik

Få de fordele, du forventer af PayPal:

 • Vores førende forholdsregler til forebyggelse af bedrageri hjælper dig med at drive forretning på en sikker måde.

 • Ti millioner mennesker i mere end 203 lande og regioner i verden benytter PayPal hver dag, hvorved dine produkter eksponeres for en stor og hurtigt voksende gruppe af loyale internetkøbere

 • PayPal har bevist, at de tiltrækker nye kunder til deres forhandlere.

Hvis du vil bruge Express Checkout, skal du oprette en PayPal-konto i dag.

1 PayPal-telefonundersøgelse i første kvartal af 2006 blandt små og mellemstore virksomheder, der har et årligt internetsalg på minimum $ 120.000.

2 Walker Information Inc. Q3 Customer Relationship Assessment (Buyers); stikprøve: har brugt PayPal én gang i de sidste tre måneder og to gange det sidste år.

3 Forrester Research, Inc. The Technographics Survey, april 2005 (stikprøve: 5.051, +/- fejlmargen på 1,4 %).