PayPals webtjenester og udviklercentral

I PayPals udviklercentral, som er en gateway til PayPals webtjenesteplatform, finder du de seneste tekniske oplysninger om udvikling af e-handelswebsites og programmer med PayPal.

Log ind på Udviklercentral.

Opret en gratis Udviklercentral-konto.

Udvikl: PayPal webtjenester

Med PayPal webtjenester kan du registrere dig til et udviklercertifikat, automatisere din behandling af betalinger og skabe nye applikationer til e-handel med følgende API'ere:

  • Transaktionsoplysninger: Bruger transaktionsnr. til en bestemt betaling for at vende tilbage til transaktionsoplysningerne. Som resultat kan oplysninger, der er knyttet til en transaktion, hentes på tidspunktet for betalingen eller på et senere tidspunkt.
  • Transaktionssøgning: Søger på tværs af transaktionerne for bestemte kriterier og returnerer et svar. Find f.eks. transaktioner baseret på datorække, betalingsstatus eller oplysninger om køberen til videre undersøgelse eller til bestemte handlinger, f.eks. tilbagebetalinger.
  • Tilbagebetalingstransaktion:Automatiserer tilbagebetalingsprocessen ved at acceptere alle parametre for en tilbagebetaling og udføre tilbagebetalingen. Med Tilbagebetaling API tillader du, at repræsentanter i kundeservice kan behandle PayPal-tilbagebetalinger på samme måde, som de behandler tilbagebetalinger med betalingskort.

Test: PayPal-sandkasse

  • Selvstændig test af miljø: Fungerer som et ideelt sted til at teste PayPals ansøgningskomponenter, inden de integreres i en ansøgning. Test dine webbetalinger, meddelelser om Øjeblikkelig betaling og API'er.

Lær: Udviklers hjælpecenter & fora

  • Manualer og kodeprøver: Angiv de oplysninger, du har brug for til at oprette innovative betalingsløsninger og -applikationer. Søg FAQ'er, gennemse et bibliotek med manualer eller se efter kodeprøver.
  • Udviklerfora: Aktiver interaktion med PayPals udviklergruppe. Del de bedste fremgangsmåder, få feedback på dine idéer, stil spørgsmål, og diskuter løsninger med andre udviklere og forhandlere.