Ofte stillede spørgsmål om One TouchTM

Hvad er One TouchTM?

One TouchTM er en ny PayPal­-funktion, du kan vælge at aktivere. Når du aktiverer funktionen, vil du kunne betale hurtigere, uden at dine betalingsoplysninger afsløres. Når du logger på PayPal på din mobil, computer eller tablet, kan du vælge at forblive logget på PayPal, så du nemt og hurtigt kan betale i de butikker, der tilbyder funktionen. Hvis du vælger at forblive logget på, behøver du ikke at logge på PayPal fremover, når du vil betale for køb med PayPal på den samme enhed og i den samme browser.

Hvilke fordele er der ved at aktivere tjenesten?

Hvis du aktiverer One TouchTM, behøver du ikke at logge på PayPal, når du betaler med PayPal. Du går direkte til betalingssiden, og det bliver hurtigere at handle. Du slipper også for at skulle huske og indtaste din adgangskode. Du vil dog altid blive bedt om at logge på, når du skal opdatere dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger hos PayPal.

Hvordan hjælper PayPal med at beskytte mine betalingsoplysninger, når jeg bruger One TouchTM?

Vi er kendt for vores programmer og processer til registrering af bedrageri, og disse bruges også til One TouchTM. Vi videregiver aldrig dine fulde betalingsoplysninger til de websteder, hvor du betaler med PayPal.

    Vi har desuden særlige anbefalinger til sikkerhed, når du bruger One TouchTM:
  • Du skal altid bruge den samme kombination af enhed og browser, når du bruger One TouchTM.
  • Det er en begrænset funktion. I øjeblikket kan du f.eks. betale, men du kan ikke overføre penge til din bankkonto. Du kan heller ikke få adgang til dine PayPal­-indstillinger via vores betalingssider. Det er med til at forhindre, at andre, der får adgang til din enhed, får adgang til dine personlige oplysninger.
  • Hvis du bruger One TouchTM, må du ikke dele din enhed med andre, og du skal øjeblikkeligt logge af via en anden enhed eller give os besked, hvis du mister din enhed.

Hvad sker der, hvis jeg mister min mobil?

Hvis du mister din mobil, skal du logge på din PayPal­-konto og ændre sikkerhedsindstillingerne under Min profil. Du kan også ringe til kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at forhindre, at andre misbruger din PayPal­-konto.

Hvad hvis jeg bruger en offentlig computer?

Du skal kun aktivere One TouchTM på din egen mobil, tablet eller computer og aldrig på offentlige eller delte computere eller enheder, da din PayPal­-konto så kan misbruges.

Skal jeg aktivere funktionen på alle websteder?

Du skal kun aktivere One TouchTM på det første websted eller i den første app på den enhed og i den browser, hvor du bruger One TouchTM. Hvis du fremover bruger den samme enhed og browser, slipper du for at logge på igen på de websteder, der tilbyder funktionen, og hvor du kan betale med PayPal. Hvis du vil opdatere dine personlige oplysninger eller betalingsoplysninger på din PayPal­-profil, vil du dog blive bedt om at logge på igen.

Hvordan aktiverer jeg tjenesten?

Det er nemt. Du kan markere afkrydsningsfeltet "Forbliv logget på, så du hurtigere kan betale" på vores betalingssider, når du betaler. Så aktiverer du One TouchTM for den enhed og browser, du bruger på det givne tidspunkt. Det betyder, at du fremover slipper for at logge på igen på mange websteder, når du bruger den samme enhed og browser.

Hvordan deaktiverer jeg funktionen?

Du kan nemt deaktivere One TouchTM på din PayPal­-konto. Gå til din profil på paypal.dk, klik på fanen Sikkerhed, og rediger derefter indstillingen "Forbliv logget på, så du hurtigere kan betale". Hvis du har en erhvervskonto, kan du deaktivere funktionen ved at klikke på tandhjulsikonet øverst til højre og vælge "Log af alle enheder" i rullemenuen.

    One TouchTM kan også deaktiveres på følgende måder:
  • Ring til vores kundeservice.
  • Ryd dine cookies.
  • Når du skifter adgangskode, deaktiveres funktionen automatisk.
  • I visse tilfælde kan du blive bedt om at logge på. Det kan f.eks. være ved mistænkelige aktiviteter eller konti, eller hvis der er høj risiko ved en betaling.
  • Du kan deaktivere funktionen i indstillingerne på din PayPal-­konto på nettet.

Hvad gør PayPal for at hjælpe, hvis jeg har et problem med et køb?

Når du betaler med PayPal på nettet, gælder vores køberbeskyttelse stadig, når blot nogle få betingelser er opfyldt. Hvis du ikke modtager en vare, eller hvis en vare afviger væsentligt fra beskrivelsen, og du overholder betingelserne, giver vi dig alle dine penge tilbage, inklusive forsendelsesomkostningerne.

    Følgende betingelser skal være opfyldt, for at du er dækket af vores køberbeskyttelse:
  • Du skal betale med PayPal.
  • Der må ikke være udeståender på din PayPal-konto.
  • Du skal betale hele varens pris på én gang. Hvis du har betalt din vare af flere omgange, er den ikke dækket af vores køberbeskyttelse.
  • Hvis du ikke modtager en vare, du har købt online, eller hvis den afviger fra sælgers beskrivelse, skal du give sælgeren besked på, at der er et problem med betalingen. Det gør du ved at oprette en tvist i Løsningscentret inden for tidsfristen angivet i betalingsoplysningerne. Hvis tvisten ikke bliver løst, kan du eskalere den til et krav inden for 20 dage efter, at du oprettede tvisten.

Hvis din betaling er dækket af vores køberbeskyttelse, tilbagebetaler vi den fulde købspris plus forsendelsesomkostningerne. Du kan anmelde dit problem i Løsningscentret. Bemærk, at nogle køb, f.eks. køb i kategorien "Køretøjer" og anlægsudstyr i kategorien "Virksomhed og industri" på eBay.com samt ejendomme, ikke er dækket af vores køberbeskyttelse. Du kan få flere oplysninger om vores køberbeskyttelse og se den komplette liste over betingelser og undtagelser i vores brugeraftale. Du kan finde vores brugeraftale ved at klikke på Brugeraftale eller Juridiske aftaler nederst på vores websted.

Hvordan kan jeg styre, hvilke websteder jeg aktiverer funktionen for?

Du kan ikke vælge, hvilke websteder du aktiverer funktionen for. Når du først har aktiveret One TouchTM, kan du forblive logget på på den samme enhed og i den samme browser på alle de websteder, der bruger funktionen, indtil du eller vi deaktiverer den.

Hvad sker der, hvis jeg shopper på en andens mobilenhed eller computer, der er logget på One TouchTM?

Hvis du shopper på en mobilenhed, som ikke er din egen, klikker du blot på linket "Ikke mig" for at logge af PayPal og logge på din egen konto. Hvis du forsøger at betale med en andens konto, foretager du en uautoriseret betaling, hvilket er strafbart. Hvis du gør det ved en fejltagelse, kan du som regel ikke afslutte købet. Du skal dog stadig kontakte kundeservice med det samme, så vi kan hjælpe den faktiske ejer af kontoen og webstedet med at løse problemet.

Hvad sker der, hvis jeg deler min mobil, tablet eller computer med andre brugere?

Hvis du bruger One TouchTM, bør du undlade at dele din enhed med andre. Ellers skal du sørge for at logge af, før andre bruger den.