Pusat Bantuan - Akaun Peribadi

Bagaimanakah saya mengesahkan kad kredit atau debit saya dengan PayPal?

Jika pautan "Sahkan Kad" muncul di sebelah butiran kad anda, anda perlu mengesahkan kad debit atau kredit ini sebelum anda boleh menggunakannya dengan PayPal. Langkah ini membantu untuk memastikan bahawa kad itu sah dan kepunyaan anda.

Berikut ialah cara untuk mengesahkan kad kredit atau debit anda daripada pelayar web:

  1. Pergi ke Wallet anda.
  2. Klik kad yang ingin anda sahkan.
  3. Klik pautan Sahkan Kad . (Jika anda tidak melihat pautan itu, kami telah mengesahkan kad anda secara automatik dan tiada perkara lain yang perlu anda lakukan.)
  4. Semak maklumat dan klik OK .

Apabila anda mengesahkan kad debit atau kad kredit anda, kami akan mengenakan caj kecil pada kad anda. Caj ini dan kod PayPal 4 digit akan muncul pada penyata kad anda dalam masa 2-3 hari bekerja. Jika anda meminta kod PayPal anda lebih daripada sekali, anda akan menemui lebih daripada 1 caj pada penyata kad anda. Anda perlu menggunakan kod terkini yang telah anda minta.

Jika anda tidak mempunyai akses kepada penyata kad anda dalam talian, anda boleh menyemak kod tersebut apabila anda menerima penyata seterusnya dalam mel.

Jika anda tidak menemui kod PayPal anda, anda boleh meminta kod baharu untuk dihantar semula. Kod PayPal baharu mungkin diminta sehingga 3 kali.

Berikut ialah cara untuk menyelesaikan pengesahan kad anda dengan kod PayPal 4 digit daripada pelayar web:

  1. Pergi ke Dompet anda.
  2. Klik kad yang ingin anda sahkan.
  3. Masukkan kod 4-digit dan klik Sahkan.

Selepas anda mengesahkan kad anda, kami akan segera membayar balik caj tersebut. Pengeluar kad anda akan mengkreditkan baki anda dalam masa 30 hari dari tarikh bayaran balik.

Bagaimanakah saya boleh mengesahkan akaun bank saya dengan PayPal?

Lebih banyak cara kami boleh membantu

Kami akan menggunakan kuki untuk memperbaiki dan menyesuaikan pengalaman anda jika anda terus melayari. Adakah OK jika kami juga menggunakan kuki untuk menunjukkan iklan yang diperibadikan kepada anda? Ketahui lebih lanjut dan uruskan kuki anda