De wereld is je winkelcentrum

Met PayPal wordt je betaling goed beveiligd en snel verwerkt. En je bent zelf ook beschermd dankzij PayPal Aankoop- en Verkopersbescherming.

Shop op 2dehands.be Shop op eBay

1

Bied en koop lokaal op 2dehands.be, of wereldwijd op eBay.

2

Betaal zoals jij dat wilt, veiliger en zónder je financiële gegevens te delen.

3

Relax, je aankoop is onderweg!

Voor ieder wat wils.

Wat je ook zoekt, je vindt het ongetwijfeld op 2dehands.be of eBay. Of je nu je huisraad, garderobe of een verzameling wilt uitbreiden of juist van de hand wilt doen, er is altijd iemand die je interesse deelt en je daarbij kan helpen.

Zekerheid bij elke transactie.

Shop met de zekerheid dat je aankopen beschermd zijn. Krijg je niet wat je besteld hebt of heb je helemaal niets ontvangen? Dan kun je met PayPal Aankoopbescherming je geld terugkrijgen.

Meer over vereisten en voorwaarden

Jij bepaalt hoe je betaalt.

Koppel je kredietkaart of stort geld op je PayPal-saldo. Het enige wat je daarna hoeft te doen om online te betalen is inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

“Ik gebruik PayPal al jaren. Alles wat ik buiten Vlaanderen op internet koop, betaal ik met PayPal. Het werkt perfect, en mocht er iets fout gaan, dan kan ik altijd op professionele hulp van de klantenservice rekenen.”

Humeira Amini, Antwerpen

Shoppen kent geen grenzen meer.

Met PayPal betaal je heel eenvoudig over de grens met dezelfde bescherming als wanneer je iets in België zou kopen. PayPal brengt verre landen dichterbij: je kunt in 25 verschillende valuta's en in 202 landen betalen.

Waar koper en verkoper elkaar ontmoeten.

Op 2dehands.be en eBay koop of verkoop je veiliger en zonder gedoe.

1 Met PayPal kun je veilig uit de voeten.

Geen extra kosten, geen verrassingen.

Zo hou je geld over voor nog meer leuke dingen!

Meer over kosten

Wat heb je te bieden?

Ga naar eBay