De wereld is uw winkelcentrum

Bieden en kopen, of zelf iets verkopen op 2dehands.be of eBay? Met PayPal wordt uw betaling veilig en snel verwerkt. En u bent zelf ook beschermd dankzij PayPal Aankoop- en Verkopersbescherming.

Shop op 2dehands.be Shop op eBay

1

Bied en koop lokaal op 2dehands.be, of wereldwijd op eBay.

2

Betaal zoals u het wilt, veilig en zónder uw financiële gegevens te delen.

3

Relax, uw aankoop is onderweg!

Voor ieder wat wils.

Wat u ook zoekt, u vindt het ongetwijfeld op 2dehands.be of eBay. Of u nu uw huisraad, garderobe of een verzameling wilt uitbreiden of juist van de hand wilt doen, er is altijd iemand die uw interesse deelt en u kan helpen.

Zekerheid bij elke transactie.

Shop met de zekerheid dat uw aankopen beschermd zijn. Krijgt u niet wat u besteld heeft of ontvangt u helemaal niets? Dan kunt u met PayPal Aankoopbescherming uw geld terug krijgen.

Meer over vereisten en voorwaarden

U bepaalt hoe u betaalt.

Koppel uw krediet- of debetkaart of stort geld op uw PayPal-saldo. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen om online te betalen is inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

“Ik gebruik PayPal al jaren. Alles wat ik buiten Vlaanderen op internet koop, betaal ik met PayPal. Het werkt perfect, en mocht er iets fout gaan, dan kan ik altijd op professionele hulp van de klantenservice rekenen.”

Humeira Amini, Antwerpen

Shoppen kent geen grenzen meer.

Betalingen in andere valuta's dan de euro zijn geen probleem! Met PayPal betaalt u heel eenvoudig over de grens met dezelfde bescherming als wanneer u iets in België zou kopen. PayPal brengt verre landen dichterbij: u kunt in 26 verschillende valuta's en in 203 landen betalen.

Waar koper en verkoper elkaar ontmoeten.

's Werelds grootste online marktplaatsen zijn altijd geopend. Op 2dehands.be en eBay koopt of verkoopt u veilig en zonder gedoe. Met PayPal wordt zakendoen zorgeloos.

1 Op eBay wordt elke 2 seconden een paar schoenen verkocht. Met PayPal kunt u veilig uit de voeten.

Geen extra kosten, geen verrassingen.

Met PayPal kopen is gratis. Zo houdt u geld over voor nog meer leuke dingen!

Meer over kosten

Wat heeft u te bieden?

Ga naar eBay