Home
  • Betalingen en overboekingen
  • Geschillen en beperkingen
  • Mijn rekening
  • Mijn wallet
  • Inloggen en beveiliging
  • Tools voor verkopers

Hoe kan ik het tarief voor liefdadigheidsinstellingen aanvragen?

Zakelijke PayPal-rekeningen voor non-profitorganisaties betalen een standaardtarief per binnenlandse betaling. Ga naar onze pagina Kosten voor meer informatie.

Gekwalificeerde organisaties kunnen een kortingstarief ontvangen. Ga aan de slag op paypal.com/charities.

Om in aanmerking te komen moet PayPal je status als liefdadigheidsinstelling of non-profitorganisatie bevestigen. Lees de introductiehandleiding om te zien welke informatie je moet verstrekken.

Je kunt een aanvraag indienen door je bedrijfsgegevens op de pagina Rekeninginstellingen te wijzigen in Non-profit voor 'Soort bedrijf'.

Neem contact met ons op nadat je de bovenstaande stappen hebt voltooid. We nemen je aanvraag in behandeling en informeren je over de uiteindelijke beslissing.

Kortingstarieven voor liefdadigheidsinstellingen worden pas van toepassing op je rekening nadat je een e-mail van PayPal hebt ontvangen ter bevestiging van je status als liefdadigheidsinstelling.

Was dit artikel nuttig?

Meer manieren waarop we je kunnen helpen

Hoe goed doen we het?
Doe mee aan onze enquête

Als je cookies accepteert, gebruiken we ze om je ervaring te verbeteren en aan je voorkeuren aan te passen. We gebruiken ze ook om onze partners in staat te stellen gepersonaliseerde advertenties van PayPal te laten zien wanneer je andere sites bezoekt. Cookies beheren en meer informatie