Si të lidh një kartë debiti ose krediti me llogarinë time të PayPal?

Ja se si të lidhësh një kartë me llogarinë tënde të PayPal:

  1. Shko te Portofoliyt.
  2. Kliko Lidh një kartë debiti ose krediti.
  3. Ndiq udhëzimet për të lidhur kartën tënde.

Për të lidhur një kartë në aplikacion:

  1. Tap  FiguraWallet. 
  2. Tap +  pranë Bankave dhe Kartave.
  3. Tap Debit dhe Kartat e Kreditit.
  4. Hyni në detajet e kartës suaj ose skanoni kartën tuaj.

Ju mund të lidhni 4 karta me llogarinë tuaj të paverifikuar PayPal. Kur   verifikohet llogaria jote, mund të lidhësh deri në 24 karta.

A ishte i dobishëm ky artikull?
Pse nuk mund ta lidh kartën time të kreditit apo debitit me llogarinë time PayPal?

Më shumë mënyra se si mund të ndihmojmë

Na jep përshtypjet e tua.
Plotëso anketën tonë