Qendra e Ndihmës - Llogari personale

A mund të arkivoj, fshij ose anuloj një faturë?

Për ta mbajtur listën e faturave të lehta për t'u përdorur, mund të arkivosh çdo faturë që ke krijuar, dërguar ose ndarë. Gjithashtu, mund të arkivosh çdo faturë të paguar ose të anuluar. Ju mund t'i fshini draftfaturat që nuk ju nevojiten më në faqen e detajeve të faturës ose në listën tuaj të faturave.

A mund ta anuloj një faturë?

Kur anulon një faturë të dërguar ose të ndarë, klienti yt nuk do të jetë në gjendje ta paguajë atë.

Për të anuluar një faturë në përvojën e desktopit, gjeje faturën në listën tënde të faturave dhe kliko ikonën "Më shumë opsione" në anën e djathtë të ekranit. Ke mundësinë t'i dërgosh klientit një email njoftimi për anulimin e faturës. Gjej faturën nga lista në celular. Trokit ikonën "Më shumë" në detajet e faturës dhe anuloje atë.

A mund të regjistroj pagesat e bëra jashtë PayPal?

Nëse klienti yt paguan me para në dorë, çek ose metodë tjetër jashtë linje, mund ta regjistrosh pagesën nga faqja e detajeve të faturës. Gjithashtu, mund të regjistrosh një pagesë të pjesshme jashtë linje nëse klienti yt ka bërë një depozitë ose ka paguar një këst.

Pagesat e regjistruara shfaqen në faqen e detajeve të aktivitetit të faturës së bashku me çdo shënim që ke vendosur në lidhje me pagesat.

A mund të shtoj shënime ose memo për regjistrimet e mia?

Për të shtuar një shënim në faturë për të dhënat e tua, kliko ose trokit te lidhjen "Më shumë opsione" ndërkohë që je duke krijuar një faturë. Shto një memo që klienti yt nuk do ta shikojë. Nëse e ke dërguar tashmë faturën, mund të shtosh një memo në faqen e detajeve të faturës.

A mund t'u jap klientëve të mi një faturë?

Kur klienti yt paguan një faturë në PayPal, ai merr automatikisht një faturë pagese. Nëse klienti yt dëshiron një kopje tjetër të faturës, mund të ndash një lidhje te fatura e paguar ose të krijosh një PDF për ta dërguar ose printuar.

Si t'i shkarkoj faturat për të dhënat e mia të biznesit?

Për të shkarkuar skedarë të vetëm ose të shumëfishtë PDF për faturat e tua, vendos qëndrimin pezull mbi një ose më shumë fatura në listën tënde dhe kontrollo çdo kuti. Më pas zgjidh Shkarko nga veprimet e shfaqura.

Si mund t'i integroj faturat e PayPal në faqen time të internetit?

Me një integrim të vetëm, mund të lidhësh faturate PayPal drejtpërdrejt në sistemin tuaj të menaxhimit të porosive ose në faqen e internetit. Do të të duhen kredencialet e API për të lidhur llogarinë tënde të PayPal me platformën tënde në mënyrë që të mund të integrosh faturate PayPal me faqen tënde.

Integro faturat e PayPal.

Si të anuloj ose raportoj një kërkesë apo faturë të dyshimtë parash?

Më shumë mënyra se si mund të ndihmojmë

Ne do të përdorim kuki për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tënde nëse vazhdon të shfletosh. Je dakord që të përdorim kuki edhe për të të treguar reklama të personalizuara? Mëso më shumë dhe menaxho kukit e tua